Iliuta si cate scame ai in buric

Voiam sa scriu despre Iliuta si al lui program de la antena, de acum 2-3 zile dar am uitat :D . Acum mi-am amintit. M-am uitat dintr-o prostie. Am zis, hai ma sa vad si eu cum Doamne iarta-ma stie ala ca ai o aschie in degetul mijlociu de la piciorul drept pe partea stanga doar din data nasterii si nume. Si, sa zica saru’mana ca uite asa au mai avut un telespectator care se uita cu gura cascata ca nu intelegea fenomenul (timp de 5 min ca am un pic de respect fata de persoana mea, totusi).
Asadar, primul telespectator care intra prin “conectarea directa”. O doamna, dupa voce, pe la stimabila varsta de 40-50 de ani. Zice ea acolo data nasterii si numele (ala nu l-am retinut) si pe loc Iliuta-Copiutza ofteaza profund: “Doamna x, vad aici un doliu, v-a murit cineva de curand”, “Aaa.. Nu.. “, “Cum nu doamna, mai ganditi-va” “A murit Grigore Vieru” (Iliuta putin confuz si iritat) “Poftim” “A murit Grigore Vieru, la mine in familie nu  murit nimeni” “Cum doamna, eu vad aici un doliu, o durere mare” “Pai am suferit mult dupa pierderea parintilor” “Doliul care il vad eu aici e recent nu de zeci de ani. De asemenea vad ca aveti si niste probleme de sanatate.” “Aaa.. Nu ..sau nu din cate stiu eu?!” “Da stimata doamna vad aici ca aveti cam putin lichid la genunchiul drept, ar trebui sa mergeti la medic sa verificati de asemenea bla bla bla ca a zis si alte prostii. Aa-nu-din-cate-stiu ala, a fost ultima interventie a femeii. La partea cu lichidul am ramas perplexa si ..am mai stat sa vad si urmatorul apel (sa aud, ma rog).
Un nene, zice buna seara, numele si data nasterii si atat. Asta a fost toata interventia lui. Foarte entuziasmat, al nostru Iliuta (de ce Iliuta si nu Ilie?! in fine), ii zice ca dom’le pana in martie te insori felicitari. Si a mai vorbit vreun minut. Din nou, nici un drept la replica.
Pai cat de prost sa fii sa crezi aberatiile alea? Mi-am amintit si de Carmen Hara, invitata de doua ori la Maruta, care la fel, din data nasterii si nume iti zicea si cate fire de par mai ai in cap. Nu-i inteleg pe astia care suna ca doar nu e moca apelul ala si in primul rand nu ii inteleg de ce suna. Tare as vrea sa se confrunte in direct spusele lor (Iliuta, C. Hara) cu ce are de zis omul ala care a sunat.
Oricum a fost amuzanta experienta mea de a ma uita la Numerologie- Iliuta. Am adormit dupa 10 min in care ma tot intrebam “Cum dracu ma???Chiar atata prostie si naivitate???”
p.s. nu pun poze cu fetzele lor ca strica aspectul la blog :D
p.p.s. hmm cred ca ar trebui sa fac ceva in legatura cu diacriticele care lipsesc, dar habar n’am ce anume

Hey guys

Guess what, i’m alive!
Scuze ca nu mai pot scrie chiar asa des. S-au intamplat atat de multe lucruri in aceste sapatamani incat ma gandesc sa compun un post in word si sa il mut aici dupa, pentru ca habar nu am cu ce sa incep si cu ce sa termin. Mai tine cineva minte cand am fost la Sibiu? Ei bine atunci am fost pentru un job interview pe care l-am luat. Acum lucrez ca Art Director pe vas de croziera si imi place fiecare moment. Ultimele saptamani au fost atat de agitate.. Pregatiri, cumparaturi, atatea chestii de rezolvat. Pfff!!! Acum din pacate accesul la internet pe vas e limitat. Se rezuma doar la cateva mailuri. Acum sunt undeva la Burger King in Tromso, Norvegia, ne intoarcem de la North Cape
Am sa incerc, asa cum am zis, sa fac un post mai detaliat in word pentru data viitoare, sa va dau detalii despre cum e viata pe vas si chestii de genul.
Pana atunci va invit la poze pe facebook si hi5.
Va urma..
p.s. va multumesc pentru ca mi-ati vizitat blogul chiar si in timpul acestei mari pauze. Ma bucur ca inca am un numar constant de vizitatori chiar si in lipsa posturilor noi.

Vacante linistite la Eforie Nord

Pentru cei care nu stiau, Eforie Nord este a doua cea mai mare statiune de vara de pe litoralul romanesc. Situata in judetul Constanta, la doar 14 km de municipiul cu acelasi nume, statiunea a fost infiintata in anul 1894 la initiativa Spitalelor Civile din Bucuresti, care au decis sa construiasca in aceasta locatie un nou sanatoriu balneoclimateric.
In partea sud-vest a statiunii regasim lacul Techirgiol, lac cunoscut atat pentru proprietatile curative a namolului sau cat si pentru salinitatea foarte ridicata a apei. Practic, turismul recreativ de aici se imbina armonios cu turismul balnear oferind astfel un sejur de neuitat atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Statiunea Eforie Nord se bucura atat de o foarte larga deschidere la Marea Neagra, cat si de o faleza de peste 30 de m inaltime. Spre deosebire de Mamaia, cea mai mare statiune de pe litoralul Romanesc, Eforie Nord nu se bucura de o plaja la fel de lata sau de un nisip la fel de fin. Cu toate astea, in aceasta statiune exista si portiuni de plaja care sa depaseasca 100 m in latime. In ceea ce priveste lungimea acesteia, plaja din Eforie Nord se intinde pe o distanta de peste 3 km.
De asemenea, un alt avantaj al statiunii il reprezinta cele peste 30 de hectare de spatii impadurite ce pot fi regasite de-a lungul statiunii. Astfel, aerul sarat al Marii Negre se imbina cu aerul curat emanat de natura.
In ceea ce priveste locurile de cazare, Eforie Nord nu a fost considerata niciodata o statiune “de lux”. Cu toate astea, pe parcursul ultimilor ani, situatia s-a schimbat enorm! In momentul de fata exista hoteluri sau pensiuni nou construite sau renovate, ce pot gazdui pana la 19.000 de turisti in cele mai bune conditii! Preturile sunt, la randul lor, pentru buzunarul oricui. Totusi, fiind a doua cea mai mare statiune de pe litoralul romanesc, evident este si foarte cautata. Va recomandam sa va planificati sejurul cat mai din timp pentru a putea obtine o camera de cazare in hotelul dorit. De asemenea, de mentionat este si fapul ca, in functie de cat de repede faceti rezervarea puteti primi si reduceri substantiale pentru sejurul dvs.
Sa nu uitam ca baza de tratament balneoclimateric functioneaza pe tot parcursul anului (nu numai vara, asa cum ar crede unii), spatiile de cazare si de tratament fiind extrem de bine incalzite pe parcursul sezonului rece. Baza de tratament din Eforie Nord trateaza atat afectiunile reumatismale cat si cele inflamatorii sau degenerative. Diversele boli ale sistemului nervos, obezitatea, tulburarile circulatorii sau afectiunile dermatologice isi pot gasi leacul aici, exact la fel cum o pot face si rahitismul, sterilitatea sau neurastenia.
In aceeasi locatie se fac si tratamente de intretinere sau infrumusetare! Produsele folosite precum gerovital, Pell Amar, Boicil si, evident, altele, sunt recunoscute pe plan mondial datorita calitatilor pe care le au. Inca din anul 2003, in cadrul Complexului Europa, functioneaza un centru modern de sanatate si intretinere, pe numele sau “Dr. Ana Aslan”.
Atat bazele de agrement (statiunea Eforie contine numeroase terenuri de sport, piscine cu accesorii pentru activitati nautice, etc. cat si infrastructura extrem de diversificata sau farmecul local reprezinta garantia petrecerii unui sejur de neuitat pe litoralul Marii Negre.
Desi Eforie Nord are o reputatia de statiune pentru oameni in varsta, lucrurile s-au schimbat pe parcursul ultimilor ani. In momentul de fata, exista numeroase cluburi, localuri, baruri, cafenele sau chiar piscine in care si cei tineri se pot distra asa cum se cuvine. In cele din urma, satul de vacanta (plin de fel de fel de carusele si aparate de balci) reprezinta o adevarata satisfactie in ochii celor mici.