Anunturile gratuite pentru imobiliare

Existenta site-urilor de anunturi face in prezent posibila vanzarea unui bun sau a unei proprietati mult mai repede decat in trecut. Nenumarate site-uri de anunturi, gratuite sau contra cost, exista astazi in spatiul virtual, la numai cateva click-uri distanta pentru utilizatori. 

Presupunem ca avem o proprietate de vanzare si dorim ca un anunt, asa cum il gandim noi, sa apara pe cat mai multe site-uri... Cea mai la indemana si mai lipsita de implicatii din punct de vedere financiar este publicarea ofertei noastre ca anunt gratuit pe cat mai multe site-uri de profil. Avem la dispozitie fie site-uri care publica exclusiv oferte imobiliare dar si platforme online cu anunturi din diferite categorii de interes pentru utilizatorii de internet. Evident ca vom alege site-urile care se bucura de cea mai mare popularitate in randul internautilor, acelea care stim ca sunt intotdeauna un punct de referinta pentru persoanele interesate sa faca o achizitie imobiliara, in speta. Iar pentru anunturile imobiliare sunt cateva astfel de site-uri, cunoscute de toata lumea si cu care poti fi convins ca anuntul tau va ajunge la cat mai multi destinatari, fie ei particulari, fie agentii imobiliare, care monitorizeaza constant site-urile de anunturi. Pentru ca anuntul sa aiba un impact cat mai mare asupra celor care il vizualizeaza, se recomanda incarcarea de fotografii cu proprietatea de vanzare, iar daca site-ul permite si incarcarea de videoclipuri. In timp ce unele site-uri permit adaugarea unei singure poze, cele mai multe permit 6 imagini, insa exista si varianta in care se pot incarca pana la 18 imagini ale proprietatii. 

Publicarea unui anunt se poate face fie prin inscrierea pe site-ul respectiv, cu un cont personal, fie fara inregistrare, in functie de site-ul ales. Contactarea de catre client se poate face fie direct, prin datele de contact publicate in anunt, fie prin casuta de mesaje aferenta contului creat pe site.

Transformarea unei zile

Construiam un castel de nisip, si vantul ne usca grabit firele de nisip de pe mainile ude, luandu-le si purtandu-le in risipire. Eram copii goi, ca descreieratii din laguna albastra, si imparteam mai mult decat cateva secvente dintr-un film. Memoria mainilor noastre desprinde si acum, din toate istoriile, clipele eternizate in zidurile castelului de nisip.

Simt misticul din sunetele astea, o data, de doua ori, infinit mai mult, cu fiecare auditie. Cand m-am trezit am avut un scurtcircuit, dintr-o data nu mai stiam cine sunt, dar absolut nimic nu mai stiam despre mine, insa nu stiu cum se face ca aveam in cap sunetele astea... le-am ascultat si am aterizat inapoi pe pamant.

Aici, langa mine este loc pentru omuleti atat de simpatici. Ce bine ma simt cand comunic atat de frumos cu toti oamenii. Am vorbit cate ceva cu mai multi oameni simpli azi, si mi-au fost dragi acele momente.

Nu mi-am tinut promisiunea... si cel mai trist e ca nici macar nu imi pare rau.

Mi-e dor de Mihai, foarte dor... astept in acelasi timp pe altcineva, cineva cu care nu sunt compatibila, dar ne toleram si ne tachinam ca sa ne treaca timpul.

Nu am mai putut sa citesc un rand din cartea pe care mi-a dat-o.

Nu am facut nimic pragmatic, care sa imi ofere un oarecare echilibru material.

Ma mut in chirie, dar ma costa. De cuibusorul ala sunt multumita. Mi-e dor de sora mea copil. Mai vreau vacanta. Inca sunt un copil mofturos si iresponsabil. Ma plang si cand uit rad cu pofta.

Topul jocurilor cu masini

Care sunt cele mai bune jocuri cu masini? Nu stiu daca se poate face un astfel  de clasament deoarece preferintele si parerile sunt foarte diferite. Jocurile cu masini sportive sunt foarte apreciate in randul celor pasionati de bolidurile de viteza. E visul oricarui jucator sa se afle la volanul unei masini de curse in cadrul unei competitii desfasurate pe un circuit cunoscut. Din pacate, cum nu au multi posibilitatea de a-si implini acest vis, in realitate se multumesc cu o solutie de compromis si anume trairea unei astfel de experiente prin intermediul unui joc video. 

Jocurile video au evoluat si s-au dezvoltat de la an la an, producatorii acestora incercand sa satisfaca dorintele clientilor. Astfel jocurile cu masini au devenit din ce in ce mai realiste, cu trasee din ce in ce mai bine elaborate, si cu o reprezentare grafica impecabila. Clasamentul celor mai bune jocuri cu masini sportive a fost realizat in functie de anumite criterii precum: jocurile trebuie sa contina intreceri sportive inspirate dupa cele reale cat si masini reale. Cand vorbim despre jocuri ne gandim atat la calitate cat si la pret.

Need for speed: Shift. Se numara printre jocurile cu masini ce nu mai au nevoie de nicio prezentare. Dupa cum bine stiu gamerii, seria a fost divizata in doua directii: jocuri arcade si jocuri de simulare. Acest joc se poate intrece cu cele mai noi aparitii in domeniu din punct de vedere grafic.Totodata pretul este unul accesibil celor care doresc un joc care sa le satisfaca dorinta pentru cursele de masini si care sa nu le lase o gaura in buzunar. Cand vine vorba despre jocurile cu masini nu trebuie sa ne reducem doar la cele de viteza. Un alt segment destul de apreciat este cel al jocurilor cu probe de raliu. Recomand in acest caz Dirt 3. Un alt joc demn de luat in seama atunci cand vorbim despre competitiile auto sportive este FORMULA 1 2010. Acest simulator de formula 1 este accesibil incepatorilor, datorita optiunilor de asistare. In ceea ce ma priveste, acest joc ramane singura varianta valida cand discutam despre masini de formula 1. Jocurile recomandate nu ar trebui sa dezamageasca nici pe cei care sunt pasionati cu adevarat de jocurile cu masini dar nici pe incepatori.

Vreau sa donez pentru UPU Marie Curie

Am donat in urma cu ceva timp bani pentru sectia de Cardiologie a Spitalului Marie Curie… Am donat, de asemenea, si pentru sectia de Terapie Intensiva de la Marie Curie… Astept cu nerabdare ziua in care sa donez si pentru Camera de Garda a renumitului Marie Curie!!! Pentru ca nu mai suport starea jalnica a acestui loc, modul in care pacientii si apartinatorii (cum suna!) lor sunt tratati, nu mai suport ca trebuie sa stam ca oile intr-o sala intunecoasa, mizerabila, claie peste gramada la orice ora, fie zi fie noapte, cu tuse, cu voma, cu convulsii, cu eruptii misterioase… 

Poate daca lansam o campanie si pentru dotarea si modernizarea unitatii de primiri urgente de la Budimex o sa fie bani sa plateasca si medici adevarati care sa faca acolo garzi, nu numai rezidenti care sa imi ceara mie sfatul legat de ce medicatie sa ii dea copilului. Poate daca am avea parte de medici adevarati, nu am mai sta cu orele sa asteptam pe hol si ar merge mai repede, pentru ca astfel nu ar mai fi nevoiti rezidentii in primul an – mai mult ca sigur – sa cheme singurul medic specialist de garda de la care sa afle daca ceea ce are un copil pe picior e o muscatura de tantar infectata sau vreo boala de piele (!) si asta in timp ce alte zeci de copii, unii sugari, urla si mor de somn prin fata salilor (scuze, boxelor) de consultatii! Astept cu nerabdare, si nu glumesc, sa donez ca sa cumparam becuri, sa nu mai orbecaim pe acolo, sa luam poate un microfon cu o boxa afara ca sa auzim si noi cand ne striga, ca sa nu fim nevoiti sa stam cate trei ore, pentru ca apoi cand indraznim sa intrebam “noua cand ne vine randul?” sa nu ne spuna asistenta senina ca ne-a strigat dar nu am auzit, cand de atfel nici nu avem unde sa ne ducem decat in cei maximum 20 de metri patrati cat are sala de asteptare! 

Sigur, ca daca ai un copil muscat de un tantar si umflat si rosu, te feresti putin, dupa vreun colt, de o copila care isi tuseste plamanii peste toti ceilalti din camera sau de un baiatel care vomita in mijlocul salii, dar tot mi se pare normal sa aud tare cand sunt strigata, fara sa pazesc usa cabinetului non-stop, ori de cate ori se deschide…

Pantaloni must have pentru doamne

Rochiile sunt piese vestimentare fine si elegante, ce intotdeauna vor pune in valoare corpul unei femei. Insa, o alta piesa vestimentara ce are intotdeauna farmecul sau si va face o femeie sa arate la fel de bine, sunt pantalonii. In diverse croieli, forme si materiale, o pereche de pantaloni alesi conform siluetei si bine croiti, vor imbraca intotdeauna cu stil o femeie. Iata care sunt perechile de pantaloni dama pe care oricare dintre noi ar trebui sa le aiba in dressing.

Prima pereche importanta este o pereche de jeansi drepti, ce pot fi purtati atat la o pereche de pantofi cu toc stiletto, la ghete sau chiar la pantofi sport. O a doua optiune este perechea de jeans skinny inchisi la culoare (bleumarin sau chiar negru). Acestia din urma pot fi purtati atat ziua cu tenisi sau balerini, cat si seara cu pantofi cu toc sau ghete rock.

Pantofii office sunt si ei o piesa indispensabila, pentru ca macar odata in viata fiecare dintre noi va avea de mers la o intalnire importanta, la un interviu sau la un eveniment unde va fi nevoie de o astfel de tinuta.

Pantalonii de petrecere, realizati dintr-un material mai pretios, fie cu o croiala simpla fie cu o croiala mai speciala, sunt intotdeauna o alternativa cu stil pentru o seara speciala, in club, la o petrecere sau la un cocktail.

O pereche de pantaloni colorati, asa cum de pilda s-au purtat in sezonul cald pe care tomai il incheiem. Vor reveni cu siguranta in moda si nu este o surpriza, pentru ca sunt un articol vestimentar de efect si odata gasita croiala perfecta pentru forma corpului tau, vei fi un fashion icon.

Ultimii, dar nu cei din urma, colantii de strada. Sunt ideali daca sunt realizati din material mai consistent. Ii poti purta cu ghete de motor sau cu cizme, cu balerini si chiar cu pantofi sport, in functie de ocazia pentru care ii imbraci.

Despre culori

Iubesc culorile. Albastrul cerului, verdele copacilor, galbenul albinelor, chiar si albul stralucitor al zapezii. Nu mi-as putea imagina o lume in care totul sa fie alb-negru. Probabil acest lucru isi are originile in copilarie. Cand eram mai mica, urmaream cu mare interes desenele animate PowerPuff Girls. Ma uitam impreuna cu doua dintre surorile mele, iar fiecare isi cunostea personajul. Eu eram asociata cu Bubbles, sora mea cea mai mare cu Blossom, iar cea mai mica cu Buttercup. Ideea este ca o imagine dintr-un episod imi este si acum vie in minte. Un hot furase culorile din oras, prin urmare datoria fetelor era sa le recupereze. Nu am uitat nici pana acum, desi au trecut probabil mai bine de 13 ani, cum Bubbles colora orasul: pentru copaci folosea verde, pentru nisip galben, pentru case rosu.

Imi place sa ma imbrac colorat, pentru ca inspira veselie, viata, creativitate. Cateodata mai sunt intrebata ce culoare imi place. Insa, nu cred ca as putea alege o culoare preferata, pentru ca majoritatea imi plac. 

M-am intrebat de multe ori cum este sa traiesti intr-un intuneric complet si, sincer, nu imi pot imagina nimic mai teribil...sa nu poti vedea chiar macar griul blocurilor mi se pare crunt. Desi nu am o vedere perfecta sunt multumitoare ca in fiecare zi pot vedea lumina, imi pot vedea sotul, pe cei dragi. Auzeam cazuri despre persoane care vor neaparat ca fiicele lor sa aiba ochii albastri; nici nu concep sa ii aiba caprui. Este o mare prostie! Imi plac ochii mei, pentru ca ii am albastri, dar acest lucru nu ma face cu nimic mai speciala decat o persoana cu ochii caprui. Doresc pentru copiii mei o vedere cat mai buna. Culoarea nu ma intereseaza. Sunt la fel de multumitoare pentru ochii caprui, cat sunt pentru albastri. 

Vederea este un dar, iar eu sunt foarte recunoscatoare pentru acesta!