Blogurile nu creeaza monstri!

Daca sunteti atrasi de o latura mai intunecata a lucrurilor, ori pur si simplu va place ideea de a citi povesti expuse intr-o maniera amuzanta despre fobii, puteti incerca blogul www.monstrul.ro.

Nu va temeti, caci nu e vorba despre monstrii care apar des in filmele horror, ce au menirea de a speria privitorii, cu siguranta veti avea parte de surprize mult mai placute in cazul in care va hotarati sa faceti o incursiune in ale blogului. Povestile prezentate intr-un mod haios, cu siguranta va vor face sa treceti de bariera primului impuls. Blogul este bine structurat nefiind foarte greu cititorului sa caute articole din categoriile generale, ori cele ce tin de domeniul sanatatii, articolele nefiind foarte lungi, deci pot fi citite cu repeziciune, pentru a trece la urmatorul, caci cu siguranta te vor captiva.

Ceea ce atrage la acest blog consta in faptul ca, experientele impartasite publicului sunt dintre cele mai obisnuite, cele pe care le poate intampina oricine, insa care, poate nu are darul sau timpul necesar transpunerii lor in cateva randuri, adresate unei lumi intregi. De fapt, asta este si cheia unui blog de succes, impartasirea unor experiente zilnice, care pot parea banale, transpuse insa, intr-o maniera interesanta si captivanta pentru cititori.

In consecinta, daca stateati pe ganduri in ceea ce priveste accesarea blogului, trebuie sa stiti ca singurul monstru pe care-l ve-ti risca sa-l treziti este cel al dependentei create de dorinta din ce in ce mai acerba de a verifica ceea ce se mai scrie, ori care sunt ultimile pareri expuse in cadrului blogului.

Toamna statornica

Dupa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, toamna se lungeste pana pe la jumatatea lunii noiembrie care de obicei este o luna de iarna. Spre bucuria celor care stau in orase, dar spre dezavantajul taranilor, acest fenomen ne schimba felul de vietuire.

Din cauza temperaturilor ridicate, in gradinile oamenilor incep sa inmugureasca pomii si rasar legumele care trebuiau sa hiberneze pe tot parcursul iernii. Astfel, salata care trebuia sa rasara in luna aprilie, a rasarit in noiembrie. Din cauza toamnei prelungite, copiii nu se pot bucura de iernile lungi si pline de nameti. Fulgii de nea cad intr-un numar tot mai mic in zonele de campie ale tarii noastre.
 
Cei care se pot bucura din plin de aceasta perioada sunt autoritatile statului, care mai au o sansa in plus pentru a se pregati de iarna. Pot sa mai achizitioneze utilaje sau sa-si faca rezerve de sare si nisip, pe care sa le foloseasca pentru dezapezirea soselelor si a trotoarelor din intreaga tara, atunci cand timpul rece va veni.