Detoxofiere naturala si sanatate pentru organism cu Detoxicolon

O practica extrem de populara in perioada antichitatii este curatarea naturala a colonului care, desi intampina foarte multe pareri pro, la fel ca si pareri contra, incepe sa castige din nou teren si in lumea moderna. Fie ca se face pe cale naturala, prin produse cum ar fi ceaiuri sau suplimente alimentare foarte populare obtinute din plante, fie ca se face prin irigarea colonului de catre persoane calificate in acest sens, un lucru este cert: curatarea colonului are o serie intreaga de avantaje ce tin de sanatatea intregului organism si de buna functionare a acestuia.

Teoria de la care se porneste este aceea a autointoxicarii orgamismului, o teorie potrivit careia alimentele nedigerate formeaza depuneri in colon (intestinul gros), depuneri care produc toxine care ajung in fluxul sanguin, „otravind” sangele si in consecinta intregul organism. Aceste toxine sunt responsabile pentru aparitia unor stari inexplicabile de oboseala, dureri de cap, pierderi de energie si chiar cauza pentru care ne ingrasam de multe ori. Unul dintre produsele cele mai populare atunci cand vine vorba despre detoxifiere intestinala, si asta datorita rezultatelor foarte bune in acest sens obtinute de catre cei care l-au folosit este Detoxicolon, un produs 100% natural. Dincolo de faptul ca este foarte apreciat pentru purificarea intestinala, Detoxicolon – care poate fi gasit la http://cufarulnaturii.ro – regleaza foarte eficient tranzitul intestinal si combate atat constipatia cat si diareea. Principalul efect al Detoxicolon-ului este eliminarea compusilor toxici din organism, un efect datorat actiunii mineralului Zeolit, celebru pentru actiunea sa purificatoare, adaugat actiunii sinergice a 15 plante medicinale – Psyllium, seminte de in, aloe vera, senna, crusin, rozmarin, ghimbir, lemn dulce, coriandru, anason, fenicul, chimen, anghinare, fructe de afin si fructe de merisor. Detoxicolon actioneaza rapid si eficient, produce o detoxofiere controlata si fara simptome extreme in acest fel neafectand ritmul normal al vietii. Formula sa complexa din plante si zeolit duce la eliminarea din colon a unor depuneri vechi de mucus, care atfel ar fi imposibil de eliminat.

In paralel, Detoxicolon regleaza procesele de absorbtie si eliminare intestinala, ceea ce face ca tranzitul intestinal sa fie unul normal iar flora intestinala sa fie echilibrata. Totodata, produsul contribuie semnificativ la eliminarea substantelor chimice nocive si a pesticidelor care se acumuleaza in organism ca urmare a alimentatiei defectuoase si a mediului, si de asemenea elimina metalele grele si radicalii liberi din organism. Efecte pozitive in administrarea regulata de Detoxicolon exista si pentru sistemul cardiovascular, care functioneaza mai bine darorita continutului de acizi grasi polinesaturati Omega 3.

Detoxifierea colonului inseamna o stare generala mai buna pentru organism, si de aici eliminarea stresului si oboselii cronice, eliminarea starilor depresive si a anxietatii, stoparea caderii parului, stoparea unor boli de piele sau boli precum psoriazisul, si chiar a afectiunilor hepatice. Alaturi de detoxifierea intestinala, Detoxicolon mai poate fi folosit si ca adjuvant in afectiuni si boli diverse, printre care constipatie, diaree, enterocolite, colite diverse, hemoroizi, fisuri anale, indigestie, balonare, diskinezie biliara, parazitoze, gastrite, boala de reflux, colesterol crescut, diabet zaharat, obezitate si este utilizat chiar si in cure de slabire.

Ziua internationala a pisicilor

Zile de nastere a copiilor nostri, aniversarilor celor dragi, ziua nationala a tarii noastre, ziua mamicii… Atatea zile de sarbatorit si nici una pentru micutele pisicute. Acum, mai nou, a aparut si aceasta zi a pisicilor. In data de 8 august se sarbatoreste ziua internationala a pisicilor. In aceasta zi, felinele trebuie sa fie rasfatate cum se poate mai bine, si in special trebuie lasate sa faca ce le place lor mai mult, si anume sa se joace cu gherutele pe canapea. Pentru ca intotdeauna este bine si fumos sa aflam cate ceva nou in fiecare zi, astazi vom afla cateva lucruri care nu le stiam despre pisicile noastre si in urma carora vom lua o decizie si cu privire la ce cadou ii putem oferi felinei indragite de toata lumea. In ceea ce priveste dresajul, felinele nu pot avea niciodata parte de o pedeapsa. deoarece nu o vor respecta. Un alt lucru pe care nu l-am aflat inca despre pisici este ca ele, atunci cand se saluta, isi ating nasul intre ele. O caracterisrica comuna la multe animale este sensibilitatea fata de dezastrele naturale. La acest capitol, pisicile simt atunci cand are loc un cutremur. Ultimul lucru pe care il mai aflam despre pisicile noastre este ca ne manipuleaza foarte usor.

Alege o firma de transport mobila strainatate si scapa de stresul mutatului

In ultimii 10-14 ani romanii au luat calea strainatatii pentru a oferi familiei si rudelor o viata mai buna si pentru a avea un loc de munca mai bun decat in Romania. Daca o parte dintre ei au ales sa se intoarca an de an acasa si sa revina in tarile unde au emigrat, un numar considerabil de cetateni romani au ales sa plece definitiv in afara granitelor. Cel mai greu este cu asigurarea unui transport mobila strainatate in deplina siguranta, mai ales daca e in joc mobilier scump sau piese cu valoare sentimentala.

Problema se rezolva pe loc cu http://transportsigur.ro, o firma care se ocupa cu transportul marfii si mobilei in tara si in strainatate si care pune pret pe dorintele clientilor si pe siguranta obiectelor transportate. Fie ca e vorba de Anglia, Franta, Germania sau Italia, http://transportsigur.ro iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru un transport mobila strainatate in cele mai bune conditii. Dubele sau autoutilitarele din dotarea firmei de transport, verificate in amanunt inaintea fiecarui traseu, vor face mutarea intr-o destinatie din afara tarii o experienta lipsita de stres si abordata profesionist. Soferii sunt obisnuiti cu traseele lungi, avand sute de kilometri parcursi prin tara si Europa, inteleg nevoile clientilor si pretentiile acestora gratie experientei indelungate. Autoutilitarele dotate cu GPS, elemente de sustinere interioara si cu lift in spate, pentru evitarea oricaror accidente neplacute la urcarea si coborarea din masina vor facilita un transport mobila strainatate rapid, in siguranta si la un pret foarte bun.

Indiferent cat de voluminos e transportul, http://transportsigur.ro trateaza fiecare comanda cu maxima seriozitate si responsabilitate pentru ca beneficiarul transportului sa fie multumit si relaxat. Numai apeland la firma de transportat mobila amintita veti economisi bani, timp si va veti reloca in cel mai scurt timp, fara pic de efort din partea dvs.

Cartea sfanta evreiasca reprodusa in scris de „robotii-scribi”

Se tot vorbeste de roboti mai mult de rau decat de bine. Ba ca ne ameninta locurile de munca-vezi robotul care e scris o stire pentru LA Times-, ba ca vor ajunge sa ne faca sclavi, ba ca ne vor distruge, ba ca devin periculosi daca le dai cam multe informatii pe mana s.a.m.d. Am vazut, totusi, ca exista si o parte plina a paharului-robotii ajuta persoanele cu dizabilitati sa se refaca, tot ei ne pot antrena sa fim mai inteligenti sau ne pot ajuta in treburile casnice. Va mai amintiti, desigur, de la istoria universala de scribii care erau folositi pe post de „grefieri” pentru tot felul de documente ce trebuiau intocmite. In varianta secolului al XXI-lea, scribul e inlocuit de un robot „cu penel”. La evrei, cartea lor sfanta se numeste Tora. Textul Torei se duce de la copil la parinti prin transcriere integrala in timpul vietii-sarcina e a rabinului. Ca sa nu se mai chinuiasca atat si sa piarda o buna parte din viata tot transcriind texte sfinte, cei care sunt la curent cu cele mai noi tehnologii apeleaza la robotei care „stiu” sa scrie de mana, pentru ca nu se admite scrierea computerizata, in Word, de pilda. Reproducerea Torei poate dura de trei ori mai putin daca e folosit respectivul robot, asta nemaipunand la socoteala si pregatirea rabinului. Eficienta maxima e data si de faptul ca robotul poate scrie fara intrerupere, atat cat e conectat la curent si pornit, fara sa se ceara la toaleta sau sa ia o pauza. Primii care au avut ocazia sa-l cunoasca pe robotul-scrib au fost germanii, el fiind prezentat vizitatorilor muzeului dedicat evreilor din Berlin, capitala Germaniei.

Transportoarele si stativele de calitate, siguranta inainte de toate

Intr-o fabrica, produsele ies pe banda rulanta si sunt depozitate pentru a fi livrate atunci cand e nevoie, cand exista comenzi. In functie de sectorul de activitate al fabricii, piesele fabricate sunt de diferite dimensiuni si marimi, asa ca transportul lor cu utilaje rudimentare poate fi un chin si o pierde de timp care nu se justifica. Mai mult, sustinerea unor materiale sau utilaje folosite la prelucrarea lor este un alt element care determina aparitia frustrarii sau iritarii personalului fara niciun rost.

Pentru a se evita situatii atat de neplacute si contraproductive au fost introduse unele dintre cele mai utile lucruri pe care le poti gasi in productie: stative si transportoare cu role. Aceste stative si transportoare cu role sunt utilizate mai ales atunci cand se lucreaza cu piese lungi si grele, dar si cu fierastraie, de exemplu-pentru sustinere se folosesc stative. Transportoarele cu role se pozitioneaza fie intre alte doua linii transportoare fie la capete. Singurul lucru ce trebuie sa existe este inertia produsului, antrenarea mecanica fiind inexistenta. Rolele care insotesc transportoarele, dotate uneori cu un strat considerabil de PVC sunt numai bune pentru materiale si produse care se pot deteriora usor. Stativele, asa cum se spune si numele, au doar un singur scop: sa sustina un anumit utilaj pentru a se lucra mai usor cu el. Multe dintre ele sunt pliabile asa ca sunt simplu de transportat si foarte eficiente. Unele se pot si regla in ceea ce priveste inaltimea atinsa, se pot fixa pentru a nu se deplasa in timpul procesului de prelucrare.

Cand doriti sa cumparati stative si transportoare cu role trebuie sa fiti foarte atenti pentru ca oferta e variata si materialele folosite nu sunt intotdeauna de cea mai buna calitate. Feriti-va in primul rand de produsele prea ieftine. Apoi verificati dupa cumparare produsul cu mare atentie sa nu aiba defecte ascunse-daca la o imprimanta, sa spunem, un defect ascuns nu e atat de grav, la un stativ sau transportor cu role implicatiile pot fi dezastruoase, pana la accidente de munca. Numai asa veti avea siguranta ca angajatii vor lucra cu spor si fara teama de a se rani in timpul programului.

Cat de multe nu stim despre contraceptie?

Parintii fetelor prefera un singur tip de contraceptie. Parintii prefera ca fetele lor sa foloseasca pastile contraceptive si nu prezervative de tot felul, implanturi, dispozitive intrauterine si alte metode contraceptive. Aceasta preferinta e influentata de cat de sigur e parintele ca fiica va avea relatii sexuale sau nu, de credintele parintesti, de intelegerea bolilor cu transmitere sexuala si de sanatatea sexuala a parintilor pe vremea cand erau adolescenti.

Intr-o ordine exacta a preferintelor, metodele contraceptive acceptate de parintii de fete sunt: contraceptivele pastile, prezervativele, contraceptive injectabile, pastila de a doua zi, dispozitive care se aplica pe piele, pe corp, implanturi, dispozitive intrauterine. Cand parintii stiu ca fetele nu se vor abtine si vor face sex la greu, atunci accepta si prezervatile si pastila de a doua zi, folosite cu sfintenie si… cap. Surprinzator, parintii nu prea sunt de acord cu prezervatile, metoda clasica de contraceptie, desi ele sunt mai putin invazive si protejeaza fetele si de sarcina nedorita si de SIDA sau alte boli venerice. Vechiul mit despre orbire de la sex se pare ca e adevarat! Americanii au demonstrat ca femeile care iau pastile contraceptive pentru trei luni isi dubleaza riscul de a dezvolta glaucomul. O cauza e nivelul foarte mare de estrogen din corpul feminin care poate duce la aparitia glaucomului, o afectiune a ochilor. Alti factori de risc sunt istoricul familiei, varsta, daca a mai avut cineva din rude glaucom, tensiune foarte mare, intraoculara.

Femeile care au luat contraceptive sub forma de pastile vreme de trei ani ar trebui sa se duca de urgenta la oftalmolog pentru a face un control de depistare a glaucomului, poate, intr-o faza incipienta-glaucomul se poate tratata in fazele de inceput, insa e netratabil in fazele finale, ducand la orbire permanenta. Asa ca mai usurel cu contraceptivele si mai cu incredere spre folosirea prezervativelor…