Cursuri de limba engleza pentru industria petrolului si gazelor

Cunoasterea limbii engleze este un criteriu de selectie la angajare, in cadrul multor domenii. Si nu doar in tarile care au limba engleza ca limba oficiala. In domeniul petrolier, inginerii specializati in extractie si rafinare sunt foarte cautati de companii de profil din Qatar, Kazahstan, Yemen sau Nigeria. Urmand un curs de limba engleza si familiarizandu-te cu terminologia specifica industiilor petroliere si a gazelor, vei putea sa comunici mai usor la locul de munca.

Cursurile de limba engleza de la International English School pentru ingineri si tehnicieni din domeniul petrolier si de extractie a gazelor:

Invatarea eficienta a limbii engleze. La International English School vei dezvolta un vocabular cu expresii specifice domeniului in care activezi. Vei invata sa stapanesti gramatica limbii engleze si iti vei perfectiona pronuntia, devenind astfel capabil de intelegerea si redactarea rapoartelor si documentelor. De asemenea, vei exersa noi tehnici de dialog si obiceiuri sociale de afaceri din industria de extractie.

Echipa International English School. Eficienta si profesionalismul sunt caracteristicile de baza ale echipei de traineri de la International English School. Aceasta este formata din profesori tineri, dinamici, care interactioneaza proactiv cu cursantii, fiecare detinand certificari si recomandari necesare. De asemenea, in procesul de predare sunt folosite manuale atent selectionate, ce contin texte autentice din domeniul petrolului si al gazelor.

Participantii la cursurile de limba engleza pentru petrol si gaze. Cursurile de limba engleza de la International English School destinate persoanelor care activeaza in domeniul petrolier si al industriei de extractie au ca scop obtinerea unui loc de munca in cadrul companiilor de profil sau participarea la conferinte si cursuri de perfectionare in limba engleza.

Organizarea si formatul cursurilor. Cursurile de limba engleza pentru ingineri si tehnicieni petrolisti sunt organizate pe grupe standard, de 5 pana la 12 cursanti, pe grupe mici, de 2 sau 3 persoane, sau cursuri online pentru cate o singura persoana.

Certificarile pentru cursurile de limba engleza. In vederea obtinerii unui certificat international, este posibila sustinerea unei testari APTIS. Astfel, vor fi testate abilitatile de comunicare in limba engleza, cu ajutorul unei echipe de traineri specializati. APTIS este cel mai recent test de evaluare a cunostintelor de limba engleza, elaborat de catre British Council. Cursurile sunt acreditate ANC de catre Ministerul Educatie si Cercetarii si de catre Ministerul Muncii, fapt care va permite sa obtineti o diploma recunoscuta in Romania si in Uniunea Europeana si care poate fi operata in cartea de munca.

International English School are o experienta de 16 ani in organizarea cursurilor de limbi straine. Cursurile se adreseaza persoanelor de toate varstele, care doresc sa comunice sau care au nevoie sa se specializeze in diverse domenii sau meserii. International English School organizeaza cursuri in toata tara, in Bucuresti, Craiova, Valcea, Pitesti, Drobeta Turnu Severin, Slatina sau Targu Jiu. Intra pe Cursuriengleza.ro si afla mai multe informatii.

Tulburarea de somatizare

Afectiunea e un pic ciudata pentru pacient pentru ca produce dureri in tot corpul din cauza iritabilitatii si agitatiei acestora. Simptomatologia bolii este foarte larga si cuprinde diaree, amnezie, stari de greata, dureri de cap, paralizie si schimbari in vedere. Pentru ca nu exista niste cauze fizice, medicii au considerat boala una de tip psihologic si nu au luat-o in seama. Tratamentele includ medicamente antidepresive si psihoterapie. Multe studii au pus aceasta afectiune pe seama legaturilor proaste dintre neuroni si scurtcircuitelor care pot aparea.

Top 4 tratamente naturiste cancer mai putin cunoscute

Cancerul e cea mai grava boala, alaturi de SIDA si leucemie, pe care un om o poate capata. Ea ataca organismul fara sa dea semne evidente, se cuibareste in locurile si la organele cele mai slabe si „erupe” cand te astepti mai putin distrugand orice sansa la o viata normala. Din fericire pentru cei care sufera de cancer, exista o multime de tratamente moderne care dau rezultate, multe dintre ele inca necunoscute. Iata cateva tratamente naturiste mai putin cunoscute, dar care pot face minuni in cazul cancerului avansat.

Punem pariu ca nu ati stiut ca cimisirul, care e mai degraba planta ornamentala decat leac pentru ameliorarea cancerului, face minuni cand e utilizat in tratamente naturiste cancer. De ce e asa de bun? Secretul se afla in frunzele sale care contin substante foarte puternice cu rol inhibitor la nivelul celulelor canceroase depistate in corpul uman. Ca sa fie eficiente, tratamente naturiste cancer trebuie sa taiati marunt frunzele si sa le lasati la macerat in doi litri de alcool de buna calitate de 40 de grade. Preparatul se ia inaintea meselor cateva saptamani si face minuni in cazul cancerului de vezica urinara, cel de rinichi, colon, care au avansat aproape de starea acuta. Cu un nume ciudat, norocel, planta caracteristica zonelor de deal sau pajistilor trateaza cu succes orice forma de cancer, fiind preparata sub forma de tinctura cu alcool alimentar. De obicei, se administreaza inainte de fiecare masa principala a zilei. Pe lista de tratamente naturiste cancer mai putin cunoscute se afla si aloe vera, care trebuie insa combinata cu miere, coniac sau tuica, iar rezultatul se ia inainte de mele principale ale zilei cateva saptamani, dupa care se poate repeta cura dupa o pauza de inca cateva saptamani.

Si coada-calului are actiune puternica impotriva cancerului, remineralizand organismul si ajutandu-l sa scape de toxine. Infuzia din planta coada-calului se poate bea de trei ori pe zi, inainte de mesele principale, pentru efecte vizibile dupa una-doua luni.

Drumuri

Oamenii au facut dintodeauna drumuri. Case si drumuri. De cind se nasc si pina mor sint mereu pe drumuri. Intre o casa si altceva ( orice!), legat de un drum. Fiindca nu se poate altfel. Trebuie sa existe o punte de legatura. Traian Varga, un barbat de vreo patruzecisicinci de ani, adus de spate, cu ochii caprui si fata tabacita de vinturi, fusese toata viata constructor de drumuri.

Umblase peste tot, batuse tara in lung si in lat incepind si terminind drumuri, deschizind cai neumblate prin codri si vagauni unde traiau oameni, aducind o raza de speranta in casele lor, legindu-i de ceilalti. De curind se intorsese acasa, intr-un scurt concediu, gasindu-si baiatul, nascut cu un an in urma, zburatacit, iar nevasta mai frumosa ca oricind, dar foarte suparata pe dinsul. - De zece ani, de cind sintem impreuna, ii reprosa ea, nu stiu daca ai stat o luna intreaga acasa! Vii, stai o zi sau doua, ma lasi gravida si pleci! - N-avem ce face! ii raspunse el. Asta e viata noastra! E adevarat, sunt tot timpul plecat, dar cistg bine ( altii nu cistiga intr-un an cit cistig eu intr-o luna!) si iti trimit bani ca sa nu-ti lipseasca nimic! - Tu crezi ca m-am maritat cu tine pentru bani? - Nu, recunoscu el, dar si banii sint importanti! Daca vrei neaparat, ma las de servici! Dar din ce traim? Din dragoste? - Iti gasesti tu ceva in alta parte! i-o intoarse ea destul de nehotarita. Important e sa fii cu noi, sa-ti vezi copilul crescind, sa fii linga mine! Nu-ti mai spun ca umbla vorba ca traiesti si cu alta acolo? Varga inghiti in sec. Ducea, intr-adevar, o viata dubla de citiva ani. Cunoscuse pe santier o femeie, cu care se incurcase de citva timp si de care nu se putea lasa. Ii intrase in singe. - Nu cred ca poti lua de bune asemenea prostii! se apara el. Ma vezi tu in situatia asta? - De ce nu? Singur cum esti pe acolo, s-o fi gasit vreuna care sa-ti fi pus fusta in cap! Nu iese fum, fara sa faci foc! - Si despre tine umbla vorba ca umbli cu unul cu altul! - Tocmai de aceea, concluziona ea, te bat toata ziua la cap! Ar fi timpul sa te stringi si tu de pe drumuri! Lumea vorbeste! Poate ca este adevarat? - Nu-mi plec urechea la asemenea zvonuri, ii marturisi el. Nici tu n-ar trebui s-o faci! Nimeni , dar nimeni din lumea asta, nu ne vrea binele! - Asta-i adevarat, murmura femeia si-l cuprinse in brate. Miine pleci iar? - Daca vrei mai stau citeva zile! sopti el. Stau cit vrei tu! - Sigur ca vreau. - Atunci mai stau! Poate ca nu mai plec deloc! Nu ma trage nimic acolo! minti el, stiind ca Roxana abia astepta sa se intoarca. Cred ca de la anul, renunt! - Sa dea Dumnezeu! ceda ea definitiv, lasindu-se in voia lui, in timp ce el multumea, in gind, cerului, ca o mai amagise o data. Freidrich Nietsche, intr-o situatie asemanatoare, concluziona: „Nu sint suparat ca m-ai mintit. Sint suparat ca de acum inainte nu te mai pot crede”.

Cele mai bune tehnici optimizare seo Romania

Optimizarea pentru motoarele de cautare este o operatiune destul de rapida, daca va pricepeti sau apelati la o firma optimizare seo Romania. Desi pe internet puteti sa gasiti sute de ghiduri care va invata zeci de tehnici destul de complexe pe care nu prea le intelegeti, va vom prezenta in continuare o serie de tehnici foarte simple pe care oricine le poate face singur, din confortul propriului fotoliu, fara a apela neapara la firme optimizare seo Romania.

Prima data puteti sa utilizati din plin atributul rel = „nofollow” acolo unde link-urile au valoare mica, asa ca page rank-ul site-ului sa nu aiba de suferit. Astfel de link-uri sunt celebrele „mai departe”, citeste mai mult, citeste in continuare, continuare, despre sau contact. Sunt de preferat textele ancora pentru link-uri interne si nu fel de fel de scurtaturi de tip „aici”, imaginile cu etichete ALT si description, dar si search engine friendly permalinks, adica link-uri scurte, fara caractere speciale, optimizate pentru categorii.

In link-uri se vor folosi doar cratime pentru a desparti cuvintele, nu alte semne. Slash (/) este doar pentru a delimita o subcategorie, subpagina, submeniu, de multe ori vizibil in breadcrumbs. Underline nu are ce cauta in link-uri, la fel nici sesion ID, adica un numar alocat aleatoriu de sistem, ca un fel de adresa postala pentru structura interna a site-ului.

O optimizare seo Romania ca la carte include si sticky posts, adica postarile „ridicate” in capatul listei cu cele mai noi postari sau intr-un carusel flash animat care arata articolele principale ale site-ului-folosit adesea pentru ca permite utilizatorului sa vada rapid ce e nou si important pe site. Categoriile trebuie sa aiba descriere, trebuie integrate tag clouds, abonare RSS, pentru cele mai noi postari accesibile oricand si notificari.

Este mai inteligent sa folositi subdirectoare decat subdomenii, pentru ca „linkarea” catre subdomenii nu prea e agreata de Google-sunt vazute ca domenii diferite. Continutul unic si actualizat permanent completeaza si incheie scurta noastra lista cu cele mai interesante si mai simplu de pus in practica tehnici de optimizare seo la indemana oricui. Spor la optimizat!

Instalarea aparatelor care functioneaza pe baza de LED-uri

In magazinul nostru online vreauled.ro veti gasi mai multe tipuri de aparate care au o tehnologie de functionare bazata pe LED-si care au un consum redus de energie. LED-urile (sau diodele emitatoare de lumina) sunt un tip de tuburi de diferite marimi si modele care, in curand, vor avansa destul de mult incat sa devina mult mai populare decat aparatele de iluminat traditionale, care constau in lumini fluorescente si lampi fluorescente compacte.

Luminile cu LED-uri tub pot avea o intensitate luminoasa scazuta, de aceea ele ofera o mai buna distributie a luminii in comparatie cu alte surse de lumina si intensitatea este redusa intr-o masura mai mare. Ele sunt eficiente si mai durabile decat alte surse traditionale de energie luminoasa, deci este logic ca vor diminua facturile la electricitate, dar si costurile de inlocuire. Iluminatul cu LED-uri functioneaza in liniile de tehnologie verde, care creeaza mai putine emisii de carbon si nu contin mercur toxic sau alte elemente periculoase. Mai mult decat atat, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la obtinerea unui intreg sistem de cablare care sa fie schimbat; deoarece doar cateva modificari simple in corpurile existente vor servi acestui scop. Deci, data viitoare cand se intampla sa schimbati tuburile de lumina existente, asigurati-va ca luati in considerare instalarea unor aparate cu lumini LED.

Odata ce ati terminat cu instalarea dispozitivelor cu LED-uri in suport, porniti reteaua sau sistemul de electricitate. Daca toate conexiunile sunt corespunzatoare si accesoriile sunt asezate in mod corect, veti avea o iluminare mai buna. Proiectul de renovare nu se termina aici, deoarece este important sa aruncati vechile becuri sau tuburi fluorescente in mod corespunzator in conformitate cu reglementarile locale in ceea ce priveste ecologia. Aceste becuri pot sa contina cantitati mici de mercur care sunt toxice si extrem de periculoase.

Bijuteriile

Tributare unui trecut fabulos, gintei matriarhale, femeile au aceptat pina la urma patriarhatul (opresiv), sub rezerva pastrarii ascendentului moral asupra barbatului si a unei rasplati pentru cedarea rolului dominant. De drept, femeia a ramas temelia familiei pina in zilele noastre, supunindu-se aparent unui sot brutal si agresiv ( abrutizat din cauza luptelor pentru teritoriu, hrana sau femei! ), dar si pretinzindu-i (mereu) dovezi de respectare a intelegerii survenite atunci, in preistoricul timpuriu. La inceput a fost bucata cea mai gustoasa de carne din vinat, apoi florile, au urmat pietrele pretioase, obiectele din aur si argint, ajungind pina la bijuteriile din zilele noastre: cercei, inele, coliere, bratari, margele, etc, confectionate din aur, argint otel inoxidabil, piele, sticla, rodiu, cristal, perle, zirconiu, turcoaz sau ametist, sub cele mai felurite forme si la preturi pe masura. Socrate avea o vorba: „Sfatul meu este sa te casatoresti. Daca vei avea o nevasta buna, vei fi fericit, daca nu, vei deveni filozof.”.

Selectia celor mai bune anvelope de iarna

Exista anumite conditii pe baza carora se poate cumpara o anvelopa de iarna perfecta. Unele dintre acestea sunt: In primul rand, ori de cate ori se cumpara pneuri de iarna, trebuie sa se achizitioneze cauciucuri pentru toate cele patru roti, deoarece montarea a doar doua sau unei anvelope nu va fi de ajutor.

Utilizarea a doua seturi diferite de cauciucuri iarna s-ar putea dovedi a fi periculoasa pentru autovehiculul dumneavoastra, care sa duca la deraieri de la trasa si alte probleme de control al vehiculului. Prin urmare, este intotdeauna indicat ca sa investiti sume ceva mai mari si sa cumparati un set complet de patru anvelope pentru autovehiculul dumneavoastra. Dupa aceea, trebuie sa verificati intotdeauna ca fulgul de zapada sa fie simbolul incrustat pe peretele fiecare anvelopei. Acest lucru se face pentru a arata faptul ca fiecare dintre pneuri a trecut prin teste severe si este foarte eficient, aprobat si este gata pentru a satisface cele mai dure reglementari de tractiune pe timp de iarna. In al treilea rand, este de asemenea necesar sa aveti o idee clara despre dimensiunea anvelopei inainte de a instala orice cauciuc nou. Uneori se intampla ca oamenii incearca sa monteze pneuri, dar ei constata in cele din urma ca nu se potrivesc cu dimensiunea anvelopei pentru masina lor.

Prin urmare, trebuie sa se verifice mai intai si apoi sa se cumpere un nou set care se potriveste cu marca autovehiculului si modelul de fabricatie. In cele din urma, este la fel de important ca sa se cunoasca adancimea santurilor anvelopelor si este esential ca pe timp de iarna si in conditii de zapada acestea sa ruleze corect. Tineti cont si de faptul daca pentru instalare sunt necesare doar instrumente pe care le puteti utiliza pe cont propriu sau este nevoie sa duceti masina la un garaj autorizat.

Castelelul de nisip

Cred ca nu este localitate mai rasarita prin care sa nu treaca un riu. In orasul meu era unul destul de mare, flancat pe margini de lungi portiuni de nisip, de asa-zisele plaje naturale, unde veneu oamenii vara sa se prajeasca la Soare. Intr-un asemenea loc imi omoram si eu timpul cind nu eram la scoala ( sau cind chiuleam de la ore!), pe timpul copilariei. Si cum nu prea aveam ce face acolo, construiam cu o indirjire (nejustificata de nimic!) proprie unui copil, zeci de castele, inmuind nisipul in apa si modelindu-l.

Intr-una din zile mi-am propus sa inalt un castel urias, unul adevarat, si am inceput treaba de cum se luminase de ziua. I-am amenajat, mai intii, baza sub forma unui patrat de citiva metri, apoi am inceput sa-l inalt, avind grija sa nu-l darim cind adaugam nisip. Spre seara castelul meu depasea orice forma de relief din apropiere, atragind toate privirile celor din jur, dar si invidia altor copii, care nu reusisera niciodata sa faca asa ceva.Dar bucuria mea nu dura mult, fiindca nisipul dedesubt se uscase sub razele puternice ale Soarelui si la un moment dat toata munca mea se surpa, transformindu-se intr-o movila banala de nisip.

Unul din barbatii de pe plaja veni linga mine si ma batu pe umeri. - Nu fi suparat, fiule! imi zise el. Asa se intimpla si cu viata! Te zbati pina cazi in genunchi si la sfirsit s-alege praful de tot! Tine minte!” Nu exista nicio arhitectura, observa G. K. Chsterto, ori o regul stabilita dinainte pentru castelele pe care ti le cladesti in nori”.