De ce sa te muti intr-un apartament din ansambluri rezidentiale?

Locuitul la casa nu mai e asa de popular, fie ea vila sau casa renovata. Sunt prea multe de facut, se pot intampla prea multe, ingrijirea si intretinerea e scumpa, canalizarea nu e intotdeauna cea mai buna sau chiar nu exista in multe locuri. Apartamentele sau garsonierele sunt o solutie excelenta mai ales pentru tinerii care vor sa isi intemeieze o familie. Spatiul mare, compartimentarea moderna si amplasarea lor in ansambluri rezidentiale care au avut parte de o proiectare de calitate, iata doar cateva motive pentru care acest tip de imobiliare se vand astazi mai bine ca niciodata.

Preturile in urcare si posibilitatea valorificarii apartamentelor sau locuirii intr-un spatiu usor de aranjat si de intretinut ii atrag pe multi si ii determina sa investeasca in apartamente noi din zone bune, aflate cat mai departe de zgomotul si poluarea orasului. Apartamentele din ansamblurile rezidentiale sunt mult mai bine gandite si construite, siguranta este mai mare, exista parcari private si spatii cu supraveghere video. Canalizarea este construita in conformitate cu cele mai moderne cerinte din acest domeniu, compartimentarea este mai buna decat la locuintele vechi.

Avantajele unui apartament cumparat in ansambluri rezidentiale sunt multiple. In primul rand ai acces la tot ce ai nevoie chiar in zona in care te muti, ai unde iesi la o bere, ai unde merge sa te relaxezi, intr-o zona verde, ai si supermarketuri, chiar si unitati de invatamant sau spitale, policlinici. In al doilea rand, odata ce te-ai mutat in apartament nu mai investesti in plus pentru ca toate finisajele si materialele sunt cele mai bune de pe piata la ora respectiva, apartamentele se predau la cheie cu toate utilitatile si dispozitivele moderne montate pentru confort sporit pe tot parcursul anului.

In al treilea rand, apartamentele din ansamblurile rezidentiale moderne au instalatiile electrice si sanitare realizate cu materiale de ultima generatie, sunt mult mai sigure si mai simplu de utilizat, de intretinut, spatiul mare fata de apartamentele vechi garanteaza o mobilare usoara si acces simplificat. Amplasarea blocurilor de apartamente este gandita in asa maniera incat intimitatea este respectata si spatiul dintre blocuri nu este prea mic.

No comments:

Post a Comment