Enervant de tanara

Nu prea merge la mine faza cu articolele scrise in word. am incercat dar nu a iesit nimic bun, asa ca scriu live, de aici din Tallin (Estonia) cu un expresso care iti face inima sa stea in loc, pe o vreme ploioasa refugiata intr-un mall micut cu preturi astronomice. Mda, nordul e scump nenica, dar extraordinar de frumos. Doar ce am plecat din Rusia dupa 2 zile. De data asta nu am mai iesit sa vizitez St. Petersburgul. Mi-au ajuns 9 ore de excursie data trecuta si e o tara cu oameni mult prea tristi, reci la fel ca vremea lor. Inca vreo cateva zile si merg la plaja in Palma de Mallorca, abia astept sa simt soooaareeelle.
Probabil va intrebati ce e cu titlul asta. Cam asa mi se spune in ultima perioada. Mi-am propus sa nu mai raspund atunci cand sunt intrebata de varsta mea. Nu e un lucru benefic pentru mine. De ce? Pentru ca majoritatea managerilor, directorilor, persoanelor cu o functie ca a mea au peste 30 de ani. E frustrant pentru ei modul in care eu la 23 am un astfel de job, asa din prima. Din nou, pentru a nu stiu cata oara, sunt cea mai mica din grup sa zicem, dar putin imi pasa. Trebuie sa recunosc insa ca expresia “enervant de tanara” mi-a ramas imprimata in minte.
Sa va povestesc cum e viata mea aici. Cam in fiecare zi un alt oras, daca vreau sa il vizitez e alagerea mea, pot foarte bine sa dorm, iar seara munca. Dupa munca, relax cu ceva de baut in disco sau bar. Mancare la discretie, tot ce poftesti. Un tonomat de cafea disponibil de la 7 la 1 am. Zambete, oameni si experiente noi.
Am prins si furtuni pe mare. Super tare! Ai asa o senzatie de ameteala, stomacul se lupa cu tine sau tu cu el, ti se misca si ochii in orbite. Peste tot zici ca sunt numai oameni beti. Singurul loc unde e bine sa stai in astfel de momente e in pat la orizontala. Nu am dat la peste pana acum si observ ca incep sa ma obisnuiesc.
Sunt multe de povestit dar o mai lasam si pe data viitoare. Nu am timp sa recitesc postul asa ca scuze pt eventualele greseli. Ne citim in curand.