Anul asta se poarta invitatiile de nunta cu poza si unicat de la Happy Cards

O fotografie face cat o mie de cuvinte. Zicala se aplica atat in fotojurnalism, cat si in domeniile in care pozele sunt in centrul atentiei. In trecut, producatoriide invitatii de nunta se axau in special pe invitatiile simple, care sa indice locul, ora evenimentelor si cine va participa, cum ii cheama pe miri. Pe masura ce tehnologia a evoluat si tehnicile de productie occidentale au ajuns si la noi, invitatiile de nunta au inceput sa fie din ce in ce mai diversificate si mai atragatoare.

Au aparut decoratiunile 3D, grafica cu decupaj, sclipiciul din abundenta si fel de fel de forme stilizate pe bucatile de carton unde este imprimat textul invitatii de nunta. Cele mai cautate astazi sunt invitatiile cu poza, care sunt mai greu de confectionat, insa de efect si haioase, prezentarea evenimentului facandu-se intr-o maniera creativa. Pe happycards.ro, unul dintre cele mai bune magazine online cu invitatii de nunta si botez, exista doua tipuri de invitatii cu poza cu o cromatica placuta si preturi atragatoare pe care orice pereche de miri moderni ar trebui sa le aiba in minte cand pun la punct ultimele detalii despre nunta. Primul tip de invitatie de nunta cu poza vandut de Happy Cards este facut dintr-un carton care se pliaza in trei parti pe verticala, partea dreapta e pentru text, iar in interior poate sa-si gaseasca loc poza viitorilor soti. Invitatia are si un calendar al lunii respective si data nuntii accentuata prin incercuire, langa acesta stand mirii, reprezentati grafic in culori deschise si placute. Al doilea tip de invitatie de nunta este special pentru textul legat de un carton, unde se poate pune o poza cu miri, si are si un carton tip coperta cu reprezentari grafice ale mirilor in ipostaze haioase. Alaturi de invitatiile de nunta cu poza gasiti in oferta Happy Cards si invitatii unicat, fie sub forma de laptop in miniatura, fie sub forma de cutii sau meniu, cu imprimeuri si grafica de exceptie si o proiectare care implica interactivitate din partea destinatarului invitatiei.

Cutiile se desfac si in interior se gaseste invitatia, textul fiind tiparit pe fundul sau marginile acestora. Pentru cei pasionati de fotografie exista si invitatia sub forma de aparat de fotografiat care se „demonteaza” si in interior e textul si poza mirilor. Invitatiile ajung la clienti in cel mai scurt timp prin curierat rapid, transportul e gratuit pentru comenzile ce depasesc 250 de lei, iar preluarea comenzilor se face fie prin e-mail, fie prin telefon, fie prin completarea unui formular online.

No comments:

Post a Comment