Sosete de dama

Femeile stiu mereu cu ce sa se imbrace sa arate bine. Poate e o trasatura genetica, poate e obisnuinta, nimeni nu stie, insa femeile exceleaza la capitolul moda, stil, gusturi. Printre cele mai importante elemente din garderoba unei femei se numara si sosetele. Desi par banale, sosetele sunt cele mai bune moduri de accentuare a unei anumite idei sau a unui stil putin diferit de cel cu care suntem obisnuiti in viata de zi cu zi.

Sosetele pentru femei sunt un accesoriu pe care doamnele si domnisoarele adora sa il aiba mereu la indemana mai ales in perioada verii, atunci cand picioarele sunt la vedere. Fie ca sunt pana la glezna sau pana la genunchi, aceste sosete femei sunt un accesoriu vestimentar la indemana, ieftine si pe care si le permite orice femeie, pot sa puna in evidenta picioarele in cele mai inedite moduri si protejeaza partea de jos a piciorului de bataturi sau senzatii neplacute la mers. O pereche de sosete femei poate fi purtat cu pantofi sau adidasi, arata la fel de bine in ambele cazuri si nici nu pierzi prea mult timp cautand una potrivita pentru ca vin intr-o multitudine de culori si materiale. Daca doriti sa fiti in centrul atentiei la o petrecere e bine sa alegeti sosete de seara cu imprimeuri ori dantela sau din dres. Adidasii care merg bine cu aceste sosete trebuie sa fie decorati cat mai creativ si cu imprimeuri dragute.

Merg bine si sosete femei pana la glezna cu pantofii fara toc, dar si sosetele si balerinii, ideali pentru o tinuta mai matura. Pentru un plus de accentuare a picioarelor se pot folosi sosete colorate, iar daca nu stiti sigur ce tip de asociere sa faceti puteti sa alegeti varianta sosete-pantofi, culori neutre. Sosetele pana la genunchi de care pomeneam sunt un pic cam indraznete, uneori copilaresti, dar asigura caldura suplimentara piciorului, furnizand dimensiune, o tinuta mai deosebita si texturi aparte.

No comments:

Post a Comment