Diferentele intre produsele second-hand si cele refurbished

De cele mai multe ori, se creeaza confuzie intre produsele second-hand si produsele refurbished. Cuvinte, ca „resigilat” sau „second-hand” aduc o stare de nervozitate si de nesiguranta oamenilor care cauta sa cumpere un calculator, un laptop sau orice alt produs electronic. Exista o multime de oameni care cred ca un calculator refurbished este acelasi lucru cu un calculator second-hand. Acest lucru este incorect, exista mai multe diferente intre second hand si refurbished.

1. Garantia. Toate produsele refurbished vin cu garantie. Unele produse second-hand au si ele garantie, dar marea lor majoritate nu au.

2. Starea tehnica. Produsele refurbished ar trebui sa arate ca noi, si, de obicei, arata. In general, la produsele refurbished se schimba doar unele lucruri, ca: placute, butoane, manere, etc. Un produs second hand nu a avut nimic schimbat, este la fel ca atunci cand era nou, doar ca este folosit de ceva timp.

3. Cine il vinde. Este foarte putin probabil ca un producator sa vanda produse second-hand. De obicei, producatorii gasesc alte mijloace de lichidare a inventarului. Furnizorii terti pot vinde si produse second hand. Regula generala este ca, daca achizitionati un produs refurbished de la un producator sau de la un tert furnizor, acesta este cu adevarat refurbished.

4. Suportul tehnic. Articolele curente, noi, pe care producatorul inca le vinde pe site si pe care ai sansa sa le cumperi refurbished, beneficiaza de suportul tehnic al producatorului. Articolele second hand beneficiaza de suport doar de la tertii furnizori sau nu beneficiaza deloc. Odata ce l-ai cumparat, esti pe cont propriu. Multe magazine online specializate in vanzarea de produse electronice si IT&C au o gama variata de produse refurbished la aproape fiecare produs nou din stoc. Alte magazine s-au specializat doar pe vanzarea produselor refurbished si second hand.
Un lucru e sigur - Afacerea produselor refurbished si second-hand este in crestere, de la an la an.

Daca iti doresti un calculator, un laptop, o componenta sau un echipament refurbished de calitate, la un pret foarte bun, intra pe http://www.digitalcomputer.ro. La ei gasesti o gama variata de produse electronice refurbished si second-hand si te bucuri de transport gratuit si termen de retur de 15 zile, daca nu esti multumit de produsul achizitionat. Te asteptam!

No comments:

Post a Comment