Cand livrarile intrenationale sunt o necesitate

Daca in urma cu cativa ani livrarea de colete din Romania catre alte tari parea un vis frumos dar greu realizabil si mai ales costisitor, astazi serviciile de curierat rapid international sunt pe un trend ascendent. Numarul mare de destinatii, durata scurta a livrarii si costurile accesibile in general, fac ca expeditia prin servicii de curierat door to door chiar si in afara tarii sa fie o solutie foarte atractiva.

Fie ca este vorba despre expeditii catre rude care locuiesc sau se afla temporar in afara tarii, fie ca este vorba despre documente importante care trebuie sa ajunga in timp scurt la autoritati sau firme din strainatate, fie ca este vorba despre colete de necesitate urgenta – medicamente sau documente medicale importante -, fie ca este vorba de livrari comerciale, curieratul international urgent este solutia cea mai buna. Serviciile de curierat rapid international pot fi in sistem de urgenta, cu livrarea chiar in aceeasi zi in functie de destinatia aleasa, pot fi livrari in ziua urmatoare sau in interval de 3 pana la 5 zile, tot in functie de distanta. Costurile difera in functie de tipul de serviciu ales, pornind de la valori de 100 de lei pentru livrari obisnuite si ajungand chiar pana la valori de ordinul sutelor de euro, daca este vorba despre livrari de maxima urgenta, si cu atat mai mult daca livrarea urgenta se doreste in zone mai indepartate.

Pentru situatii de maxima urgenta care nu suporta amanare, exista si servicii de curierat international cu livrare in doar trei pana la maximum 12 ore, in functie de destinatie. Astfel de livrari se pot face in tari din Europa, Africa, Asia si America de Sud. Costurile sunt inca ridicate pentru acest tip de serviciu, dar daca urgenta o impune cheltuiala se justifica. Livrarea se face in sistem de maxima urgenta, cu primul zbor de pasageri catre destinatia aleasa.

No comments:

Post a Comment