De ce tii cont cand alegi o cabina de dus

In sfarsit am ajuns cu renovarile casei noastre la sala de baie, de aceea acest articol va fi despre cabine de dus si despre cum ar trebui sa fie design-ul interior intr-o sala de baie, de ce trebuie sa tii cont si ce aspecte sunt importante. Personal, mi se pare mult mai practic in sala de baie sa fie cabine de dus, deoarece, in primul rand, ocupa mai putin spatiu, iar pentru acele bai care sunt, relativ, mici, spatiul este o problema.

Am avut o cabina de dus si pana acum, de aceea in urma unor mici negocieri (sotul meu sa gandea sa instalam o cada mica) am decis sa vedem ce cabine de dus gasim, sa schimbam, cel putin modelul. Precedenta cabina de dus avea forma semirotunda si era destul de comoda, insa mi-am dorit ceva nou odata cu renovarea casei si m-am gandit ca o cabina de dus cu forma rectangulara s-ar inscrie mai bine in design-ul baii noastre micute. Adevarul este ca sala noastra de baie nu este foarte spatioasa, de aceea este nevoie de o planificare minutioasa a folosirii spatiului de care dispunem. Deoarece nici eu, nici sotul meu nu aveam timp sa mergem in magazine sa vedem cabine de dus, am efectuat o comanda la un magazin online, iar coletul ne-a fost livrat direct la domiciliu.

Mi se pare mult mai eficient, atat in materie de timp, cat si de bani, sa comanzi online, mai ales ca am doar experiente placut cu firma de la care am comandat, Delta Studio. Coletul ne-a fost livrat la timp si am chemat neintarziat specialisti pentru instalarea cabinei. Sincer, nu m-am asteptat ca totul sa arate atat de modern in baia noastra. Forma rectangulara poate a fost o alegere indrazneata, dar, sigur, una buna.

No comments:

Post a Comment