In ce sa investesti daca esti pasionat de mesterit si reparat?

Fiecare are cate o pasiune pe care si-o cultiva asa cum stie mai bine. Pasiunea mea este mesteritul, reparatul. Practic imi place sa repar orice se strica, sa vad ce nu functioneaza si sa remediez imediat orice problema. Pasiunea nu a aparut, asa, din senin, e un fel de defect profesional. Inginer de meserie am tot lucrat in diverse zone ale domeniului meu si m-am invatat sa am un simt dezvoltat al lucrului bine facut. Unde consider eu ca nu e ceva de calitate pun mana si refac ca sa fie bine. Si pentru ca pasiunea necesita de cele mai multe ori si investitii, la mine lucrurile au fost ceva mai simple.

Am avut deja scule profesionale folosite la lucru, le foloseam si acasa, am mai luat un polizor unghiular ieftin sau un flex cum il stim cu totii, ca sa pot sa tai sau sa prelucrez, sa slefuiesc tot felul de materiale. Lemn, piatra, metal, gresie si faianta, cam toate au trecut prin „discul” meu. Flexul e un must have daca te omori dupa decorari si redecorari, amenajari interioare. Cu un polizor unghiular ieftin termini treaba rapid, stii ca ai lucrari de calitate, executate la milimetru, discurile detasabile pot sa fie inlocuite simplu ca sa iti poti continua treaba. Manevrarea usoara, siguranta sporita data de aparatoarea de la disc, greutatea redusa si numarul mare de aplicatii in care se poate folosi flexul, iata doar cateva avantaje al utilizarii sale ori de cate ori aveti nevoie. Pentru ca mi-am dorit ceva mai complicat am ales un polizor cu motor electric puternic, dar puteam foarte bine sa aleg unul cu benzina si cu aer comprimat. Folosirea confortabila este pe primul plan la mine, asa ca am cautat un polizor cu amortizor de torsiune, ca sa nu ma trezesc cu recul si cu socuri la pornire, dar si cu protectie la repornire. Per total sunt foarte multumit de flexul ales, il am de ceva ani si e de calitate, asta va spune un om care repara cate ceva saptamanal, daca nu zilnic.

Materialele foarte bune, designul si constructia atent gandite, manevrabilitatea ridicata, iata care sunt atuurile flexului meu, cel putin din punctul meu de vedere. Daca mai adaug si garantia prelungita si simplitatea comenzilor de accesorii, discuri, repararea rapida in caz de nevoie, iti vei da seama ca noul tau flex chiar e o investitie care merita.

No comments:

Post a Comment