Detoxofiere naturala si sanatate pentru organism cu Detoxicolon

O practica extrem de populara in perioada antichitatii este curatarea naturala a colonului care, desi intampina foarte multe pareri pro, la fel ca si pareri contra, incepe sa castige din nou teren si in lumea moderna. Fie ca se face pe cale naturala, prin produse cum ar fi ceaiuri sau suplimente alimentare foarte populare obtinute din plante, fie ca se face prin irigarea colonului de catre persoane calificate in acest sens, un lucru este cert: curatarea colonului are o serie intreaga de avantaje ce tin de sanatatea intregului organism si de buna functionare a acestuia.

Teoria de la care se porneste este aceea a autointoxicarii orgamismului, o teorie potrivit careia alimentele nedigerate formeaza depuneri in colon (intestinul gros), depuneri care produc toxine care ajung in fluxul sanguin, „otravind” sangele si in consecinta intregul organism. Aceste toxine sunt responsabile pentru aparitia unor stari inexplicabile de oboseala, dureri de cap, pierderi de energie si chiar cauza pentru care ne ingrasam de multe ori. Unul dintre produsele cele mai populare atunci cand vine vorba despre detoxifiere intestinala, si asta datorita rezultatelor foarte bune in acest sens obtinute de catre cei care l-au folosit este Detoxicolon, un produs 100% natural. Dincolo de faptul ca este foarte apreciat pentru purificarea intestinala, Detoxicolon – care poate fi gasit la http://cufarulnaturii.ro – regleaza foarte eficient tranzitul intestinal si combate atat constipatia cat si diareea. Principalul efect al Detoxicolon-ului este eliminarea compusilor toxici din organism, un efect datorat actiunii mineralului Zeolit, celebru pentru actiunea sa purificatoare, adaugat actiunii sinergice a 15 plante medicinale – Psyllium, seminte de in, aloe vera, senna, crusin, rozmarin, ghimbir, lemn dulce, coriandru, anason, fenicul, chimen, anghinare, fructe de afin si fructe de merisor. Detoxicolon actioneaza rapid si eficient, produce o detoxofiere controlata si fara simptome extreme in acest fel neafectand ritmul normal al vietii. Formula sa complexa din plante si zeolit duce la eliminarea din colon a unor depuneri vechi de mucus, care atfel ar fi imposibil de eliminat.

In paralel, Detoxicolon regleaza procesele de absorbtie si eliminare intestinala, ceea ce face ca tranzitul intestinal sa fie unul normal iar flora intestinala sa fie echilibrata. Totodata, produsul contribuie semnificativ la eliminarea substantelor chimice nocive si a pesticidelor care se acumuleaza in organism ca urmare a alimentatiei defectuoase si a mediului, si de asemenea elimina metalele grele si radicalii liberi din organism. Efecte pozitive in administrarea regulata de Detoxicolon exista si pentru sistemul cardiovascular, care functioneaza mai bine darorita continutului de acizi grasi polinesaturati Omega 3.

Detoxifierea colonului inseamna o stare generala mai buna pentru organism, si de aici eliminarea stresului si oboselii cronice, eliminarea starilor depresive si a anxietatii, stoparea caderii parului, stoparea unor boli de piele sau boli precum psoriazisul, si chiar a afectiunilor hepatice. Alaturi de detoxifierea intestinala, Detoxicolon mai poate fi folosit si ca adjuvant in afectiuni si boli diverse, printre care constipatie, diaree, enterocolite, colite diverse, hemoroizi, fisuri anale, indigestie, balonare, diskinezie biliara, parazitoze, gastrite, boala de reflux, colesterol crescut, diabet zaharat, obezitate si este utilizat chiar si in cure de slabire.

No comments:

Post a Comment