Opteaza pentru o casa in Baneasa si scapa de aglomeratia Bucurestiului

In Bucuresti sunt foarte multe zone unde se poate construi o casa si unde se poate trai intr-o liniste ca-n povestile bunicii. Cele mai cautate sunt, cum e si firesc intr-o capitala cu asa de mult trafic si zeci de claxoane nervoase care iti distrug nervii auditivi, cele aflate la marginea orasului, cat mai departe de haosul zolnic. Zona Baneasa este poate cea mai buna arie in care se poate construi sau cumpara case de vanzare baneasa, la preturi nu chiar asa de mari.

De ce este asa de importanta si mai ceva ca un magnet pentru investitori? In primul rand, pentru ca exista lacul si padurea, foarte aproape de zonele unde se pot construi case, doua locuri unde se pot petrece weekendurile si momentele speciale, ideale pentru jocurile copilariei, dar si pentru pasiunile primelor iubiri. In al doilea rand, pentru ca exista o lume selecta care si-a construit case „la gri” sau „la rosu”, vecinii fiind cu totul altfel decat cei de la bloc, unde e adunatura, un mix „colorat” de personaje care de care mai ciudate.

Oferta de case de vanzare Baneasa include constructii „la gri” impreuna cu terenuri, cu finisaje interioare si amenajarile curtilor exact asa cum doresc viitorii proprietari. De multe ori, constructia „la gri” o include pe cea „la rosu”, alaturi de o invelitoare, tamplarie exterioara sau tencuiala decorativa. Preturile unei constructii „la rosu” se in vart in jurul sumei de 70.000 de euro, contractele aditionale fiind acceptate, pentru finisaje interioare si amenajarea curtii. Proiectele detaliate si schitele locuintelor sunt prezentate online, pe site-urile constructiilor, alaturi de poze reale sau proiecte 2D ale viitoarelor constructii finalizate, stadiul lucrarilor putand fi urmarit cu ajutorul pozelor din timpul executiei. Daca va preocupa faptul ca e cam departe zona Baneasa, trebuie sa stiti ca accesul la case de vanzare baneasa se face foarte usor, dinspre Drumul Regimentului spre Piscul Rusului si dinspre Soseaua Odai spre Drumul Piscul Rusului. Drumurile pietruite sunt ideale pentru condus, sunt usor de parcurs pe orice vreme si intretinute corespunzator.

No comments:

Post a Comment