Vreti siguranta in privinta alimentelor congelate? Achizitionati o lada beko

Sanatatea dvs. si a familiei dvs. ar trebui sa fie pe primul plan in orice sezon asa ca trebuie sa aveti grija ce mancati si mai ales cum depozitati alimentele pe care urmeaza sa le preparati. Variantele de depozitare sunt nenumarate astazi, cand exista asa de multe electrocasnice si aparate frigorifice mai mari sau mai mici in care putem pune si legume, si carne, si fructe, orice.

Cele mai eficiente sunt insa lazile frigorifice, niste aparate electrocasnice care fac fata cu brio oricarei cantitati de alimente sau produse ce vor trebui congelate. Un bun exemplu este si lada beko pe care o puteti cumpara de pe rombiz.ro, magazinul online cu cea mai variata gama de produse pentru casa dvs. Modelul Beko HS23753, unul dintre cele mai bune din categoria sa, are volum net de depozitare de 350 litri, clasa energetica A++ si un consum foarte mic de energie electrica, doar 234 KWh pe an. Afisajul LED permite controlul total asupra temperaturii si setarilor lazii, compresorul este puternic si asigura o inghetare eficienta la orice ora si indiferent de anotimp, are iluminare interioara si patru cosuri de sarma pentru a depozita diferentiat alimentele si ingredientele care au nevoie de temperaturi scazute pentru a se mentine proaspete.

Garnitura care etanseaza mediul de depozitare din lada este antibacteriana, asta insemnand ca nu veti avea probleme digestive niciodata din cauza unor eventuale vietati microscopice care se vor atasa de alimentele puse la pastrat in congelatorul orizontal. In plus, datorita constructiei orizontale si capacului foarte solid, lada se inchide etans si nu are scapari ale agentului de racire, temperatura e constanta, alimentele nu risca sa se dezghete si sa isi piarda din proprietati. Ea poate fi amplasata oriunde, nu neaparat in bucatarie, se poate pune si intr-un garaj sau in orice loc in care nu deranjeaza si isi poate face treaba cat mai eficient.

In plus, majoritatea magazinelor online pun la dispozitie si informatii despre serviceul autorizat in caz de defectiuni si permit inlocuirea produselor daca acestea prezinta defecte evidente la livrare. Asa ca nu va ramane decat sa incercati si dvs. lazile de la Beko si sa profitati de toate avantajele descrise anterior.

No comments:

Post a Comment