Produsele naturiste te ajuta sa scapi de sforait si de tulburarile de respiratie din timpul somnului

Indiferent de varsta, somnul este foarte important pentru viata noastra si pentru modul in care ne desfasuram activitatile zilnice. Prea putin somn ne poate afecta randamentul, ne poate opri din a ne indeplini cu succes toate sarcinile trasate de sefi. Prea mult somn, dar neodihnitor iarasi nu este bun intrucat poate conduce la acumularea unei oboseli care va ajunge sa erodeze functionarea normala a organelor interne si a creierului.

Unul dintre cele mai deranjante fenomene normale care se pot petrece in timpul noptii, in afara de cele generate de flatulenta, este sforaitul. Sforaitul se manifesta atunci cand fluxul de aer inspirat pe nas si gura direct in plamani intalneste un obstacol. Obstacolul este de multe ori ingustarea sau blocarea cailor aerine, de unde si vibratia si lovirea de partea posterioara a gatului, precum si variatia sunetului scos de cel care are probleme cu sforaitul. In afara de trezitul din somn sau dormitul intr-o anumita pozitie, mai exista si tratamente antisforait bazate pe extracte din plante, fruncte sau minerale si enzime care calmeaza iritatia de la nivelul cailor aeriene si permit o respiratie normala in timpul noptii. Aceste medicamente mentin structura normala a tesuturilor si nu permit ingustarea si obstructionarea cailor aeriene superioare, incurajand un traseu normal al fluxului de aer. Somnul va fi mai odihnitor, nu va mai aparea nici apneea, inima va functiona normal, miocardul fiind tonifiat si circulatia sanguina mult imbunatatita.

Unele combinatii antisforait sunt bune si pentru rinite alergice, umezind mucoasa nazala si indepartand mecanic impuritatile. Fie ca se administreaza sub forma de inhalatie sau lavaj nazal, aceste produse naturiste sunt recomandate la orice varsta, incurajand disparitia oricarei simptomatologii legate de sforarit si tulburari semnalate in timpul somnului. Oricare dintre aceste medicamente se pot folosi sub indrumarea medicului sau a farmacistului, pe perioade limitate si cu o dozare optima in functie de gravitatea manifestarilor.

No comments:

Post a Comment