NOUTATILE COLECTIEI ZAMORA PENTRU SEZONUL DE VARA

www.ZamoraCollection.ro introduce in urmatoarele saptamani, noua colectie de vara! Pentru sezonul de vara al acestui an, Zamora Collection v-a pregatit o gama de bijuterii din argint cu cele mai frumoase pietre si cele mai reusite modele. Vara, suntem cu totii, indiferent de varsta si preocupare, sub semnul noului in natura, al florilor, al dragostei si multumirii, al trairilor intense si frumoase. In sezonul in care totul inverzeste in jurul nostru si florile capata cele mai minunate culori, Zamora aseaza, intr-o frumoasa armonie, ca emblema pentru colectie, bijuteriile cu pietre din superbul zultanit si zirconii muliticolore.

Argintul accesorizat cu ele da o neegalata frumusete unicatelor acestui sezon. Noua gama prezinta urmatoarele tipuri de bijuterii din argint: seturi cu cercei, inel si colier, seturi formate din cercei, inel si pandantiv, bratari, ceasuri din argint, pandantive, lantisoare, etc. Toate aceste categorii de frumuseti sunt diversificate in functie modelele monturilor si de acccesorii. Cu peste 2000 de modele de bijuterii moderne, modele tineresti, modele traditionale sau handmade, vintage sau clasice, implinite de pietrele slefuite artistic in multiple unghiuri reflectrorizante, toate bijuteriile Zamora sunt frumuseti din lumea carora doresti sa te impodobesti. Bijuteriile din argint au atat pietre naturale cat si pietre sintetice si artificiale de o frumusete comparabila cu a nestematelor. Doamnele si domnisoarele, mai mult decat in orice alt sezon, sunt dornice sa achizitioneze haine si bijuterii noi in sezonul estival.

Zamora vine in intampinarea acestor frumoase ganduri, favorizandu-le infaptuirea prin bijuteriile de argint rodinat din Noua Colectie. Colectia Zamora se adreseaza tuturor varstelor si gusturilor si isi propune sa raspunda celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Doamnelor si domnisoarelor, va asteptam in minunata lume a bijuteriilor www.ZamoraCollection.ro care va fac mai frumoase, mai prestante, mai distinse si mai elegante, atunci cand le purtati. Zamora Collection este prietena domnisoarelor si doamnelor elegante!

No comments:

Post a Comment