5 modele virale de invitatie la nunta – Tu pe care ai alege-o?

Modelele de invitatie nunta concept natalie shop urmeaza cele mai noi tendinte in domeniul nuntilor, dar intotdeauna este binevenita inca o sursa de inspiratie. La natalieshop.ro apeleaza o multime de cupluri care isi doresc ca invitatia lor la nunta sa ii defineasca, de aceea noi am facut un mic top al modelelor de invitatie nunta concept natalie shop care au devenit virale pe internet.

Invitatia-Infografic este printre cele mai apreciate modele, formatul acesteia fiind usor de citit si familiar pentru toti tinerii care au conturi pe unul dintre siteurile de social media. Multitudinea de fonturi si simboluri care pot alcatui o asemenea invitatie este nesfarsita, ceea ce face ca posibilitatile de a combina intr-un mod original aceste elemente relativ banale ofera mirilor o libertate deplina.

Invitatia-Afis de Film Horror este de asemenea in trend, multe cupluri apeland la aceasta metoda originala de a-si anunta nunta. In puternic contrast cu ideea unei mirese pure, imbracata in alb si inconjurata de pasteluri diafane, acest tip de invitatie nunta concept natalie shop are un stil grunge, fiind dominata de nuante de gri, verde murdar si negru, ceea ce este foarte atragator, chiar daca nu suna asa din descriere.

Invitatia-Pac Man nu mai are nevoie de nici o prezentare: copiii generatiei IT au crescut si vor sa aiba langa ei o bucatica din atmosfera copilariei, astfel ca invitatiile cu tematica de gaming fac furori. Si fiindca mirii sunt incantati de alegerea facuta, majoritatea ajung sa fie admirate de toti internautii. Daca si tu faci parte dintre primii gameri vei aprecia intotdeauna un design de invitatie nunta concept natalie shop cu micile buline galbene care au un apetit de nestavilit. O alta idee originala: Mario!

Invitatia Tri-Dimensionala, care poate fi transformata intr-un obiect de décor sau un obiect util, cum ar fi un mini-cufar pentru bijuterii. Aproape orice forma poate fi transpusa intr-o invitatie nunta concept natalie shop, iar cu noile imprimante 3D, viitorul invitatiilor la nunta pare si mai luminos. Comenzile primite la natalieshop.ro dovedesc ca tinerii sunt mai interesati de a oferi prietenilor o invitatie 3D, in detrimentul uneia simple.

No comments:

Post a Comment