Margelele din sticla – un must have in cutia de bijuterii

Nu mai incape niciun fel de indoiala ca bijuteriile in general si margelele in mod special creeaza adevarate pasiuni in randul femeilor. Insa la fel de adevarat este si ca din ce in ce mai multe femei fac o pasiune si pentru cearea de bijuterii din margele. Margelele in sine pot fi realizate din numeroase tipuri de materiale (pasta FIMO, nisip, metal, lemn, lut, ceramica, pietre semipretioase, rhinestone, si lista poate continua), insa cele mai variate - ca forma, marime, culoare si origine – sunt margelele din sticla.

Oricum ar fi ele folosite – fie o margea individual, pentru confectionarea unui inel sau unui pandantiv de efect, fie in numar mare pentru crea un colier din margele, sau cateva pentru crearea de cercei sau bratari, margelele lasa foarte mult loc imaginatiei pentru a exersa, pentru a crea si pentru a naste idei originale. Pentru a face o prima delimitare intre tipurile de margele de sticla este bine de stiut ca in primul rand exista margele din sticla ieftine si margele scumpe din sticla, toate disponibile la http://www.gemsale.ro. Prima categorie - care fara a fi kitsch sau fara a arata deloc rau – are un pret foarte accesibil, si include margelele crackle, margelele biconice sau margelele fatetate. Foarte cautate in aceasta categorie sunt margelele crackle, viu colorate si care au un efect de crapatura in interior, extrem de apreciat. Ele pot fi transparente, mate, galvanizate sau vopsite, toate variantele aratand foarte bine.

In categoria margelelor din sticla mai scumpe se incadreaza margele din sticla Swarovski, margelele din sticla Murano, margelele din sticla Cehia, margelele din sticla Boemia sau cristalele. Acest gen de margele sunt folosite si de catre marile case de moda pentru crearea de bijuterii sau accesorizarea unor produse vestimentare sau de marochinarie. Insa la fel de frumoase pot fi si bijuteriile hand made create din acest gen de margele, ba chiar castigand un punct in plus la capitolul originalitate.

No comments:

Post a Comment