Doar un avocat bun te poate scapa de un proces penal costisitor

Nimeni nu-si doreste sa intre sub incidenta codului penal, insa sunt si situatii in care faptele pe care le savarsim fara sa vrem sau altii le savarsesc asupra noastra sau a afacerii noastre ajung sa fie catalogate drept penale. Un proces de drept penal poate fi anevoios si foarte stresant pentru ambele parti, indiferent ca se desfasoara in Timisoara sau Arad, sa zicem, asa ca angajarea unui avocat bun penal Timisoara este de dorit.

Un avocat bun timisoara, ideal pentru a va reprezentanta in procese penale este de gasit la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii, pe site-ul avocatul-meu.ro. Oricare dintre avocatii din echipa casei de avocatura poate fi un avocat bun penal Timisoara care sa va ajute sa intelegeti si sa iesiti cu bine din orice proces penal, cu atat mai mult cu cat experienta de peste 16 ani si serviciile de calitate sunt de necontestat. Pentru urmarire penala si un proces penal, un avocat bun timisoara va poate pune la dispozitie opinii juridice formulate coerent in privinta dosarelor penale, poate acorda asistenta juridica in dosarele penale sau cand are loc o arestare. Pe parcursul intregului proces, doar un avocat bun penal Timisoara poate reprezenta partea care solicita asistenta in fata organelor de cercetare si urmarire penala sau instantelor de judecata – pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie. De asemenea, un avocat specializat pe drept penal poate redacta plangeri si actiuni penale si chiar un recurs contra unui mandat de arestare. Pe de alta parte, avocatul ales este capabil oricand sa ofere consultanta atunci cand sunt invocate infractiuni de coruptie, economice, sau mai grav, legate de traficul si consumul de droguri si traficul de persoane.

Echipa Casei de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii, formata din 19 profesionisti, avocati si experti contabili, va va oferi intotdeauna servicii excelente in privinta unor cauze care implica dreptul penal, bazandu-se pe o pregatire profesionala impecabila si pe o capacitate de solutionare a acestora in proportie de 100%.

1 comment:

  1. I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. therefore, I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. bottin des avocats

    ReplyDelete