Iesiti in evidenta oriunde cu ochelarii de soare Carrera

La plaja sau pe strada, in club sau la piscina, ochelarii de soare sunt un accesoriu nelipsit, care tradeaza de multe ori statutul social al purtatorului. Pana la intrebuintarea de astazi, aceea de a ne apara de razele solare, ochelarii de soare erau folositi pentru cu totul alte scopuri. De exemplu, judecatorii chinezi isi ascundeaua expresiile faciale de martorii de la interogari in spatele lentilelor fumurii ale ochelarilor.

Lentilele polarizate au fost aplicate la un design de Ray Ban, insa amult mai devreme, in 1929, ochelarii de soare au fost produsi in masa de firma Grant a lui Sam Foster. Azi gasim pe piata zeci de modele si branduri de ochelari de soare care ne feresc de privirile indiscrete si de razele soarelui arzator. Pe secundar.ro, un magazin online care comercializeaza si ochelari de soare, are in oferta unii dintre cei mai buni si mai eleganti ochelari de soare: Ochelari de soare Carrera. Fiecare pereche este adaptata rigorii valorilor brandului Carrera: designul pieselor clasice combina armonios elemente de inspiratie vintage cu cele moderne. Pentru barbati si femei sau unisex, perechile de Ochelari de soare Carrera va pun in valoare trasaturile fetei printr-un design atragator si special gandit pentru toate tipurile de fizionomii. Lentilele acestor Ochelari de soare Carrera sunt din plastic, rezista la zgarieturi, au un design placut si rezistent, iar ramele sunt din plastic sau metal, foarte rezistente. Protectia UV este de 100%, astfel ca razele solare nu va vor afecta vederea indiferent de imprejurari.

Pe langa toate aceste avantaje ale achizitionarii ochelarilor de soare se mai adauga si pretul foarte mic, redus in aceasta perioada cu pana la 49%. Ochelarii de soare vanduti pe  secundar.ro se livreaza sigilati in 24-48 de ore, in tocul lor original; taxa de transport nu exista pentru comenzile mai mari de 300 de lei, iar pentru cele mai mici e de doar 15 lei. In pachetul primit veti gasi si documentatia producatorului si o panza de curatat lentilele. Garantia oferita este de 3 luni de la data cumpararii produsului. Comandati acum ochelarii de soare care v-au impresionat. Stocul este limitat!

No comments:

Post a Comment