La ce sa te astepti de la vacanta la ski in Austria?

Austria este prin excelenta o locatie de vacanta extrem de usor adaptabila oricaror gusturi, oricaror categorii sociale si oricarui stil de viata. Dincolo de partiile extrem de calitative si impartite pe nivele de pregatire, Austria stie sa ofere turistilor sai si cele mai bune experiente apres-ski, fie ca vorbim despre viata de noapte din exclusivistul St. Anton, de barurile de sampanie din Ischgl sau de optiunile de petrecere a timpului liber pentru familii, disponibile in zona Zell am See, o statiune destinata familiilor prin excelenta, dar si din Kaprun sau Kitzbuhel. Austria surprinde intotdeauna cu o imbinare intre spiritul sportiv, modernism si viata traditionala autentica a satelor sale traditionale. Te poti astepta la statiuni cu optiuni de shopping, dar si la zone rurale, unde pensiunile te vor incanta cu feluri de mancare si bauturi traditionale. In functie de ceea ce iti doresti de la vacanta in Austria, poti face cea mai buna alegere consultand listele cu oferte ski Austria.

De asemenea, daca esti in cautare de liniste si partii nu foarte aglomerate, Austria ofera si astfel de statiuni, un exemplu in acest sens fiind Alpbach, o statiune care, desi nu este pe buzele tuturor turistilor, poate oferi ski de calitate pe partii cu inclinatie de 1500 de metri si 52 de km lungime. Este, de asemenea, o destinatie perfecta pentru familii sau pentru incepatori.

Pentru ca atunci cand mergi la ski zapada este esentiala, Austria are parte in cea mai parte a sezonului si uneori si in extra sezon (datorita ghetarilor) de o zapada perfecta pentru schiat, si numai catre primavara zapada devine usor mai pufoasa. Exista de asemenea si cateva statiuni unde sunt folosite tunurile de zapada, desi aceasta nu este chair cea mai ecologica masura adoptata de catre proprietarii de partii.

Partiile sunt in general marcate, iar la baza lor vei gasi suficiente harti si semne de orientare, astfel incat sa nu ai probleme pe traseu. De asemenea, sunt demarcate cu plase de protectie si bariere pentru zonele riscante.

No comments:

Post a Comment