Pantalonii must in garderoba masculina

Nu sunt multi barbati care sunt pasionati de moda si nu toti pun pret pe stil si eleganta… Nu sunt multi barbati care se respecta pe sine si care inteleg viata si dincolo de celebra uniforma jeansi-pantofi sport… Si totusi, pentru fiecare barbat exista un moment in vata cand trebuie sa imbrace si altceva, cand jeansii nu mai sunt o optiune, iar acest moment nu trebuie sa ia pe nepregatite niciun barbat. Care sunt, asadar, modelele de pantaloni barbati pe care orice reprezentant al sexului tare trebuie sa le achizitioneze la un moment dat, si mai ales care sunt modelele care ar trebui sa dispara rapid din orice dulap de barbat?

DA
pentru: jeansi bleumarin straight cut, jeansi negri skinny, pantaloni la dunga bleumarin, pantaloni la dunga negri, pantaloni casual bej – niciuna dintre aceste variante nu trebuie sa aiba croiala cu pense. Incercati un croitor care sa adapteze perfect croiala pantalonului la corpul dumneavoastra.

NU
pentru: pantaloni de trening din fas, pantaloni luciosi (fie ei de la costum sau individuali) si mai ales cu pense, pantaloni cu turul lasat sau cu talie inalta. Mare atentie de cat timp purtati o pereche de pantaloni: nu este nimic mai rau ca o pereche de pantaloni la dunga uzati sau decolorati, asa cum nu este nimic mai rau decat o pereche de pantaloni la dunga prost calcati. In cazul blugilor, vechimea nu este o problema, dar pentru pantalonii ceilalti mai bine alegeti sa investiti decat sa fiti ridicoli! Intregul efect al unei tinute va fi anulat de astfel de defecte. Un pantalon bine croit si care sa va vina ca turnat face toti banii intr-o tinuta. Alegeti pantaloni din materiale comode, croieli care sa urmeze linia piciorului si nu bufante. In ceea ce priveste lungimea pantalonului, extrem de important este ca in fata acesta sa atinga pantoful si sa creeze o cuta mica, iar la spate sa se termine la trei centimetri de la pamant.

No comments:

Post a Comment