Cum facem ca centrala electrica sa nu fie un consumator masiv

Principalul dezavantaj de care tin seama toti eventualii cumparatori, atunci cand se intereseaza in legatura cu centralele pe curent electric, este acela legat de consumul foarte mare de curent electric. Cum preturile la curent electric sunt foarte mari, iar facturile pot ajunge mai ales in perioada de iana la sume uriase cu o astfel de centrala, ea este din start refuzata ca solutie de incalzire de catre utilizatorii cansici. 

Cu toate acestea, exista zone in care reteaua de gaze naturale nu exista si in care nici macar nu exista perspective pentru a se putea face curand vreun bransament. Cat despre centralele pe lemne, ele necesita investitii suplimentare pe care nu toata lumea si le permite, respective o camera separata in care sa fie adapostita centrala, o constructie care sa fie din caramida sau bca si nu din materiale inflamabile, care sa aiba geam si usa si o suprafata anume. Tocmai de aceea, pentru aceste situatii centrala pe curent electric poate reprezenta o solutie, cel putin pe termen scurt. Pentru cei care nu pot investi in centrale pe lemn si pentru care este exclus din start bransamentul la reteaua de gaze, la centraleieftine.ro, oferta de centraleieftine este fara discutie cea mai buna de pe piata, cu preturi de importator si calitate superioara, de la branduri de renume, dar si de la producatori romani.

Inainte de alegerea unui tip anume de centrala si a unei anumite capacitati, o discutie serioasa cu instalatorul se impune, pentru a afla exact care este capacitatea necesara casei dumneavoastra, astfel incat centrala sa functioneze cat mai eficient. O centrala de capacitate adecvata si chiar mai mare, va atinge temperatura setata de consumator, dupa care se va opri din functionare, in timp ce o centrala de capacitate mai mica va functiona in continuu pentru a atinge temperatura dorita. Daca izolatia casei este una potrivita, consumul unei centrale de capacitate adecvata va fi si mai mic, caci peretii casei vor mentine temperatura o perioada cat mai lunga.

No comments:

Post a Comment