Despre dressing si avantajele acestuia

Te numeri printre persoanele ale caror articole vestimentare si incaltari nu mai au loc in sifonier? Inseamna ca ai nevoie de un spatiu de depozitare mult mai incapator si mai bine organizat. Acestor solicitari faca fata, cu brio, dressingul, acel sifonier modern, in care totul este aranjat ca la carte si in care gasesti, intotdeauna, rapid, ceea ce cauti. Un dressing performant si bine gandit pentru spatiul camerei tale este cel realizat pe comanda.  

Ce este, de fapt, dressingul?

Dressingul reprezinta o incapere destinata obiectelor vestimentare si accesoriilor. Desi, in trecut, dressingurile erau caracteristice locuintelor generoase, de lux, in prezent toata lumea poate beneficia de avantajele multiple ale unei astfel de incinte.

Primul lucru pe care reuseste sa il suplineasca un dressing este faptul ca inlocuieste cu mare succes sifonierele voluminoase din dormitoare. In cazul in care discutam despre un apartament de bloc, dressingul este singura solutie care poate oferi casei mai mult spatiu. In al doilea rand, un dressing pastreaza mult mai bine hainele si incaltamintea. Acestea vor fi amplasate pe rafturi speciale, fiecare articol avand un loc bine stabilit si clar.

Costurile de realizare ale unui dressing depind de creativitatea fiecaruia si de buget. In magazine sunt disponibile foarte multe sisteme pentru dressing, dar cele mai recomandate sunt cele la comanda.

Un dressing este foarte util, practic si incapator, oferind suficient spatiu pentru garderoba unei  familii intregi, cat si alte accesorii sau cutii frumos ordonate in rafturile de depozitare de deasupra.

Interiorul unui dressing arata ca un dulap urias cu multe rafturi de diferite dimensiuni, asezate pe diferite inaltimi. Acest aspect il face practic si util, dressingul fiind, astazi, piesa de mobilier pe placul tututor celor care sufera de lipsa de spatiu de depozitare sau care se impiedica, in casa, de cutiile cu incaltaminte. Pe langa faptul ca totul este ordonat ca la carte in interiorul dressingului, beneficiezi si de un design atragator, pentru ca, marea majoritate a modelelor de dressing raspund solicitarilor de design si functionalitate.

No comments:

Post a Comment