Flanco vinde produse folosite

Siuatie: se da o familie normala, buget variabil (cat muncesti atat castigi), el jurist convertit la antreprenoriat in constructii, ea jurnalist devenit work-at-home mother. Cum ziceam buget mediu, investitii musai care sa reflecte un raport calitate-pret cat mai satisfacator. Cumpara intr-o zi de la Flanco o tableta Evolio Aria care se strica o saptamana mai tarziu. Problema: vreau banii inapoi, de tot. Nu vreau sa repar tableta, nu vreau sa mi-o inlocuiasca. Vreau banii inapoi, cat de repede se poate. Pentru ca m-am saturat sa traiesc in tara in care totusi nu dau 300 de ron pe o tableta si se strica dupa cateva zile, ci aleg totusi un produs mediu, cu performante laudate si ma trezesc ca raman cu un obiect de decor.

Cum procedam: luam sotul din dotare si ne prezentam la Flanco sa returnam produsul si sa luam banii inapoi. Evident, pentru ca traim in Romania, la Flanco trebuie sa ne certam ca sa ne fie respectate drepturile, ce sa mai vorbim de “ne scuzati si va oferim si un cadou din partea firmei pentru neplacerile pricinuite”? Aiurea! Ce crezi? La Flanco - desi ma duc sa returnez o tableta stricata imi zice ca nu pot s-o ia decat daca se aprinde. Altfel, trebuie sa o trimita la service, mi-o repara si mi-o dau inapoi. Cu alte cuvinte, ma obliga sa pastrez tableta stricata praf din prima saptamana si sa o folosesc in continuare si umblata in ea pe la service. Am uitat sa spun ca unul din defectele tabletei, in afara de blocarea iremediabila prin browser, era ca trebuia sa iti opintesti cate un deget (pana la durere, uneori) in butonul de pornire. M-a enervat atat de tare incat m-am chinuit 15 minute pana i-am pornit-o si cand credeam ca l-am facut cu nervii, imi da lovitura de gratie: “pai da, dar trebuie sa si functioneze”.

Pai mai omule, mai vedeam eu la tine cu ea daca functiona?! In fine, deci o tableta stricata trebuie sa se aprinda si sa si functioneze ca sa o poti returna. De ce? Pentru ca Flanco sa o repuna in vanzare, ca si cum nimic nu s-a fi intamplat, ca sa vina altul ca mine sa isi ia aceeasi teapa.

No comments:

Post a Comment