Intrebari esentiale de adresat pentru alegerea unui DJ pentru nunta

Muzica face toti banii la orice eveniment si de ea depinde cat de bine se simt invitatii. Daca melodiile care se aud si pe care se danseaza de cele mai multe ori sunt prost alese, petrecerea nu mai e chiar asa de antrenanta si feed-back-ul primit dupa eveniment va fi unul negativ. Pentru un buget redus, dar un eveniment perfect este recomandat sa va ganditi la angajarea unui dj nunta. Considerabil mai ieftin decat semnarea unui contract prestari servicii cu o formatie intreaga, un dj care se respecta va sti cum sa suplineasca absenta membrilor unei orchestre sau formatii si va face ca atmosfera sa devina incendiara.

Inainte de a bate palma cu orice dj Bucuresti trebuie sa fiti pregatiti sa adresati o serie de intrebari care va vor da raspunsuri la multe necunoscute care pot plana asupra lui. In primul rand, e de preferat sa-l intrebati care a fost ultimul eveniment la care a participat pentru a vedea cam cata activitate aer, cata experienta a capatat. Conteaza mult sa stiti si ce fel de muzica a abordat pentru un anumit eveniment, daca e dispus sa faca un playlist la cerere si sa combine diverse genuri muzicale. E important acest aspect intrucat nu toti invitatii de la o nunta adora muzica rock sau sunt inebuniti dupa disco. Nu cadeti in plasa inregistrarilor video de la nuntile sau alte evenimente unde un dj nunta a intretinut atmosfera sau a pus o muzica care nu prea e pe gustul dvs. Nu aveti cum sa va dati seama cat de bun e un dj de la o simpla inregistrare video, oricat de activ ar parea acesta in filmulet. O alta maniera simpla pentru a alege un dj potrivit este sa-l intrebati cam ce muzica ar pune la nunta dvs. si cum ar intretine atmosfera. Daca are deja un plan si stie cam ce ar face ca sa va simtiti bine, atunci merita angajat. Daca nu are imaginatie si nu poate spune ceva coerent in legatura cu evenimentul dvs. e bine sa cautati pe altcineva.

Foarte importante sunt si echipamentele pe care le utilizeaza, de aceea trebuie sa vedeti clar ce fel de mixer exista, ce boxe are si daca stie cum sa regleze calitatea emisiilor sonore pentru a nu exista bruaiaje sau zgomote ciudate emise de difuzoare. La final, nu uitati sa verificati daca dj-ul are aprobari ca sa puna muzica la eveniment, adica UPFR-ul sa ii fi dat aprobare sa poata difuza un anumit tip de piese muzicale. E bine sa va ganditi si la o firma de sonorizare profesionista ce va face echipa cu DJ-ul astfel incat nunta dvs. sa fie una perfecta si placuta.

No comments:

Post a Comment