Dupa ce criterii alegem o masina

De cele mai multe ori atunci cand alegem sa achizitionam un autovehicul, ne asumam si cheltuielile ulterioare cat si tot ceea ce implica achizitia in sine. De exemplu, daca achizitionati o masina de teren cu siguranta aceasta va fi mult mai costisitoare fata de una simpla, mica, de oras. In primul rand piesele sunt mai scumpe, apoi, ea va consuma mai mult, dar si reviziile vor fi mult mai costisitoare. si nu mai vorbim de schimbul de ulei, de motor si altele.

Pe de alta parte o masina de teren este mai sigura, nu ne va lasa la greu si cu siguranta ne va duce mai departe decat una de oras. insa achizitia unei masini trebuie sa aiba in calcul mai multi coeficienti si impune si o cunoastere buna a tot ceea ce tine de caroserie si nu numai. De exemplu, trebuie sa stim ca o masina de teren presupune si achizitia unor anvelope mud terrain acestea fiind special proiectate pentru a ne deplasa cu masina prin noroi si cu siguranta se vor comprota la fel de bine si in alte medii. De exemplu, anvelopele mud terrain sunt foarte bune si pe zapada afanata, pe stanci, pe drumurile de padure, cat si pe suprafete de pietris. acest lucru este posibil deoarece anvelopele mud terrain sunt fabricate dintr-un cauciuc mai moale si totodata au si zimti mai mari. Zimtii sunt asezati la o distanta mai mare unul fata de altul si astfel se pot “agata” practic de obstacole, mai ales atunci cand sunt umflate mai putin adica au o presiune mai scazuta.

Pentru cei care detin un autovehicul de teren sau vor sa achizitioneze unul - este ideal sa ia in calcul si investitia in anvelope mud terrain. De mentionat este si faptul ca felul in care va da randament o astfel de anvelopa depinde desenul pe care il are care difera de la producator la producator.

No comments:

Post a Comment