Echipamentele Mosaic – peste 40 de ani de inovatie

Instalatia electrica intr-o institutie mare, unde isi desfasoara activitatea cel putin o jumatate din zi un numar foarte mare de persoane este extrem de importanta. Materialele si echipamentele folosite pentru instalatia electrica sunt esentiale pentru siguranta cladirii dar mai ales a celor care o populeaza. Folosirea de materiale si echipamente de calitate si intrebuintarea lor adecvata diminueaza considerabil riscul de incendii cauzate de proasta echipare sau de amplasarea si folosirea incorecta a cablurilor sau prizelor precum si a altor echipamente.

Gama de aparataj Mosaic creata de cei de la LeGrand – nume foarte important pe piata de echipamente pentru instalatii electrice - este renumita printre profesionisti pentru calitatile sale deosebite si un raport calitate-pret foarte bun. Specialist mondial in materie de infrastructuri electrice si digitale pentru cladiri, LeGrand a lansat gama Mosaic inca din anul 1971, pornind de la ideea de a avea o serie de echipamente special destinate pentru echiparea locurilor de munca. Astazi, dupa mai bine de 40 de ani de inovatie, Mosaic se poate lauda ca reprezinta toate solutiile pentru retele de alimentare pentru cladiri de birouri sau spitale si alte institutii tertiare si retele digitale. Echipamentele acestei game sunt create special pentru a raspunde nevoilor specifice ale profesionistilor in domenii precum medicina, instalatii, invatamant, administratie, arhitectura, oferind nu numai siguranta, dar si performanta, confort si coerenta activitatilor zilnice pe care acestia le desfasoara.

Dupa trei generatii de echipamente si o permanenta evolutie programul Mosaic cuprinde peste 200 de functii toate modulare, oferind solutii pe zid, in zid, in plafon, pe sol dar si solutii de proximitate, de la prize si intrerupatore simple, la intrerupatoare tratate microbian, de la intrerupatoare cu LED pentru usoara detectare in intuneric si pana la tablouri de comanda multi-scenario cu care se regleaza intreaga atmosfera dar si ecranul sau video-proiectoarele intr-o sala de sedinte de exemplu.

No comments:

Post a Comment