Anunturile gratuite pentru imobiliare

Existenta site-urilor de anunturi face in prezent posibila vanzarea unui bun sau a unei proprietati mult mai repede decat in trecut. Nenumarate site-uri de anunturi, gratuite sau contra cost, exista astazi in spatiul virtual, la numai cateva click-uri distanta pentru utilizatori. 

Presupunem ca avem o proprietate de vanzare si dorim ca un anunt, asa cum il gandim noi, sa apara pe cat mai multe site-uri... Cea mai la indemana si mai lipsita de implicatii din punct de vedere financiar este publicarea ofertei noastre ca anunt gratuit pe cat mai multe site-uri de profil. Avem la dispozitie fie site-uri care publica exclusiv oferte imobiliare dar si platforme online cu anunturi din diferite categorii de interes pentru utilizatorii de internet. Evident ca vom alege site-urile care se bucura de cea mai mare popularitate in randul internautilor, acelea care stim ca sunt intotdeauna un punct de referinta pentru persoanele interesate sa faca o achizitie imobiliara, in speta. Iar pentru anunturile imobiliare sunt cateva astfel de site-uri, cunoscute de toata lumea si cu care poti fi convins ca anuntul tau va ajunge la cat mai multi destinatari, fie ei particulari, fie agentii imobiliare, care monitorizeaza constant site-urile de anunturi. Pentru ca anuntul sa aiba un impact cat mai mare asupra celor care il vizualizeaza, se recomanda incarcarea de fotografii cu proprietatea de vanzare, iar daca site-ul permite si incarcarea de videoclipuri. In timp ce unele site-uri permit adaugarea unei singure poze, cele mai multe permit 6 imagini, insa exista si varianta in care se pot incarca pana la 18 imagini ale proprietatii. 

Publicarea unui anunt se poate face fie prin inscrierea pe site-ul respectiv, cu un cont personal, fie fara inregistrare, in functie de site-ul ales. Contactarea de catre client se poate face fie direct, prin datele de contact publicate in anunt, fie prin casuta de mesaje aferenta contului creat pe site.

No comments:

Post a Comment