Pantaloni must have pentru doamne

Rochiile sunt piese vestimentare fine si elegante, ce intotdeauna vor pune in valoare corpul unei femei. Insa, o alta piesa vestimentara ce are intotdeauna farmecul sau si va face o femeie sa arate la fel de bine, sunt pantalonii. In diverse croieli, forme si materiale, o pereche de pantaloni alesi conform siluetei si bine croiti, vor imbraca intotdeauna cu stil o femeie. Iata care sunt perechile de pantaloni dama pe care oricare dintre noi ar trebui sa le aiba in dressing.

Prima pereche importanta este o pereche de jeansi drepti, ce pot fi purtati atat la o pereche de pantofi cu toc stiletto, la ghete sau chiar la pantofi sport. O a doua optiune este perechea de jeans skinny inchisi la culoare (bleumarin sau chiar negru). Acestia din urma pot fi purtati atat ziua cu tenisi sau balerini, cat si seara cu pantofi cu toc sau ghete rock.

Pantofii office sunt si ei o piesa indispensabila, pentru ca macar odata in viata fiecare dintre noi va avea de mers la o intalnire importanta, la un interviu sau la un eveniment unde va fi nevoie de o astfel de tinuta.

Pantalonii de petrecere, realizati dintr-un material mai pretios, fie cu o croiala simpla fie cu o croiala mai speciala, sunt intotdeauna o alternativa cu stil pentru o seara speciala, in club, la o petrecere sau la un cocktail.

O pereche de pantaloni colorati, asa cum de pilda s-au purtat in sezonul cald pe care tomai il incheiem. Vor reveni cu siguranta in moda si nu este o surpriza, pentru ca sunt un articol vestimentar de efect si odata gasita croiala perfecta pentru forma corpului tau, vei fi un fashion icon.

Ultimii, dar nu cei din urma, colantii de strada. Sunt ideali daca sunt realizati din material mai consistent. Ii poti purta cu ghete de motor sau cu cizme, cu balerini si chiar cu pantofi sport, in functie de ocazia pentru care ii imbraci.

No comments:

Post a Comment