Topul jocurilor cu masini

Care sunt cele mai bune jocuri cu masini? Nu stiu daca se poate face un astfel  de clasament deoarece preferintele si parerile sunt foarte diferite. Jocurile cu masini sportive sunt foarte apreciate in randul celor pasionati de bolidurile de viteza. E visul oricarui jucator sa se afle la volanul unei masini de curse in cadrul unei competitii desfasurate pe un circuit cunoscut. Din pacate, cum nu au multi posibilitatea de a-si implini acest vis, in realitate se multumesc cu o solutie de compromis si anume trairea unei astfel de experiente prin intermediul unui joc video. 

Jocurile video au evoluat si s-au dezvoltat de la an la an, producatorii acestora incercand sa satisfaca dorintele clientilor. Astfel jocurile cu masini au devenit din ce in ce mai realiste, cu trasee din ce in ce mai bine elaborate, si cu o reprezentare grafica impecabila. Clasamentul celor mai bune jocuri cu masini sportive a fost realizat in functie de anumite criterii precum: jocurile trebuie sa contina intreceri sportive inspirate dupa cele reale cat si masini reale. Cand vorbim despre jocuri ne gandim atat la calitate cat si la pret.

Need for speed: Shift. Se numara printre jocurile cu masini ce nu mai au nevoie de nicio prezentare. Dupa cum bine stiu gamerii, seria a fost divizata in doua directii: jocuri arcade si jocuri de simulare. Acest joc se poate intrece cu cele mai noi aparitii in domeniu din punct de vedere grafic.Totodata pretul este unul accesibil celor care doresc un joc care sa le satisfaca dorinta pentru cursele de masini si care sa nu le lase o gaura in buzunar. Cand vine vorba despre jocurile cu masini nu trebuie sa ne reducem doar la cele de viteza. Un alt segment destul de apreciat este cel al jocurilor cu probe de raliu. Recomand in acest caz Dirt 3. Un alt joc demn de luat in seama atunci cand vorbim despre competitiile auto sportive este FORMULA 1 2010. Acest simulator de formula 1 este accesibil incepatorilor, datorita optiunilor de asistare. In ceea ce ma priveste, acest joc ramane singura varianta valida cand discutam despre masini de formula 1. Jocurile recomandate nu ar trebui sa dezamageasca nici pe cei care sunt pasionati cu adevarat de jocurile cu masini dar nici pe incepatori.

No comments:

Post a Comment