Camere de supraveghere exterior pentru case

Camerele de supraveghere de exterior se bucura de o larga paleta de culori, ele fiind foarte variate. Desigur aici alegerile se vor face in functie de necesitatea clientului. Insa camerele de exterior pot fi wireless, pot fi si cu IP, gasim si modele de camere de supraveghere false, cat si cu infrarosu, majoritatea dand dovada de un profesionalism incredibil. Desigur ca, nu putem decat sa ne suplinim adevaratele nevoi in momentul in care achizitionam un astfel de aparat.

Toate camerele de supraveghere de exterior ar trebui sa aiba in dotare si infrarosu pentru a putea fi utile si pe timp de noapte sau atunci cand lumina este foarte slaba.

Totusi atunci cand alegem o camera de securitate de exterior trebuie sa tinem cont de nevoia pe care o avem. Acest lucru este foarte important deoarece atunci cand dorim sa o folosim pentru supravegherea masinii din parcare vom folosi un anumit tip de camera, atunci cand dorim sa o folosim pentru o intrare in magazin, scoala, institutie, loc de munca etc, vom utiliza cu totul alta camera, daca doriti sa utilizati o camera pentru a monitoriza traficul, de asemenea trebuie sa foloti un alt tip de camera.

Atunci cand doriti sa folositi o camera de exterior pentru supraveghere, iar scopul ei este minotorizarea casei se va tine cont de tipul de lentila pe care o are camera respectiva, cat si de tipul sistemului de infrarosu inclus, dar si calitatea ei sau mai bine spus gradul de rezistenta in cazul unor loviri, avarii si altele. Cele mai indicate variante in acest caz sunt camerele de supraveghere care au lentile varifocale, deci o camera care va sti sa isi regleze singura unghiul de vizibilitate, in functie de cum simte miscarea. Acestea insa sunt mai scumpe iar daca bugetul este disponibil puteti sa mai adaugati si o rezolutie buna. Insa trebuie sa tineti seama de faptul ca daca o puneti intr-un unghi unde este miscare intensa atunci e posibil ca ea sa nu va redea ceea ce aveti nevoie cu adevarat. Rezolutia pentru acest tip de camera este indicata a fi de peste 600 de linii TV. Iar daca o utilizati pentru un spatiu care ziua bate lumina din spate iar apoi din fata puternic, indicat este sa utilizati o camera care sa aiba neaparat functia Wide Dynamic Range, care ajuta la reglarea luminozitatii.

No comments:

Post a Comment