Site de inchirieri auto

Fiind interesata sa inchiriez o masina pentru o calatorie scurta in afara orasului, am inceput sa caut pe Google siteuri ce ofera astfel de servicii. Am observat ca aceste siteuri inchirieri auto au inceput sa se inmulteasca mai ceva ca ciupercile dupa ploaie. Se pare ca aceste afaceri au inceput sa prospere si sa se extinda, desi nu au dus-o tocmai pe roze in principal din cauza crizei economice. E greu insa sa gasesti un site inchirieri auto profesional. 

Sunt multe site-uri prost create, prost administrate, parca au fost facute doar de forma, fara sa aiba o utilitate pentru potentialii clienti. M-am confruntat de multe ori cu lipsa de profesionalism a unor agentii de inchirieri auto. Iti pun la dispozitie pe site un parc auto cu poze luate de pe alte site-uri, iar atunci cand te interesezi de o masina anume ti se spune ca nu mai este disponibila dar ca sunt bucurosi sa iti ofere o alta masina, normal la un pret mai ridicat. Te induc in eroare si te atrag cu niste oferte false pentru ca apoi sa incerce sa iti bage pe gat o masina mult mai scumpa si pe care nu o doresti. Asta inseamna sa nu ai respect fata de clientii tai. O companie serioasa, fie ca este vorba de una aflata in capitala sau de una aflata in tara, nu isi permite sa faca astfel de gafe. O companie serioasa ofera informatii  complete pe siteul pe care il detine, informatii privind starea masinilor, conditiile contractuale, datele de identificare ale firmei etc. 

Poate ca, sa inchiriezi o masina, nu pare ceva complicat la prima vedere, insa daca nu ai grija de la cine o inchiriezi poti sa regreti cu varf si indesat. Nu te pripi cand vine vorba de siguranta ta. Alege intelept.

1 comment: