Botezurile tematice

Pentru ca este primul eveniment de importanta majora din viata unei familii dupa unirea destinelor in fata lui Dumnezeu, botezul reprezinta un punct foarte sensibil in viata unei familii. Desi exista cazuri in care se prefera pastrarea evenimentului in familie, in formula cat mai limitata, exista si multe cazuri care transforma botezul intr-un eveniment la care iau parte o multime de invitati, de la prieteni, rude, pana la colaboratori si colegi de serviciu.

Pentru desfasurari de forte ca acestea din urma fireste ca si pentru botez, la fel ca si pentru nunta, este nevoie de o organizare cat mai eficienta, cu detalii bine gandite. Parte importanta a reusitei evenimentului o constituie si conceptul. Da, este nevoie de un concept si pentru botez, pentru ca astazi nimic nu mai este o simpla petrecere, ci trebuie transformat intr-un moment magic care sa dainuie in amintirea participantilor, dar mai ales a familiei care sarbatoreste crestinarea unui nou membru. Ultima gaselnita in materie de botezuri o reprezinta botezurile tematice. Sunt cele mai populare si in general necesita un plus de precizie si pricepere in organizare, mai ales daca nu se alege o firma de oganizari evenimente care sa dea o mana de ajutor parintilor. Un botez tematic cuprinde de la un tip anume de invitatii botez, pana la marturii, lumanare si decorarea restaurantului in care va avea loc evenimentul. Uneori si tinuta celui mic se va incadra in tematica. De asemenea, lumanarea aleasa pentru botez va cuprinde in aranjarea sa si elemente din tematica. Cateva exemple de botezuri tematice ar putea fi Albinuta harnica, Clubul lui Mickey Mouse, Hello Kitty, Gargarita, si exemplele pot continua atat cu teme standard cat si cu teme alese de parinti si concepute de organizatorii de evenimente.

Cei care vor participa la un astfel de botez, vor pleca acasa si cu marturii tematice inedite, care sa le aminteasca de un eveniment special, un botez actual, modern si bine organizat.

No comments:

Post a Comment