Inchirieri auto pe termen lung

Din diverse motive, oricine poate avea nevoie de o masina pe o perioada mai lunga de timp. Fie ca este vorba despre o persoana care nu poate dispune de propria masina o perioada mai lunga cat timp aceasta sta in service, fie ca este vorba despre cineva care si-a vandut masina proprie si va avea nevoie de un inlocuitor pana la achizitionarea uneia noi, fie ca este vorba despre o persoana care desi are permis de conducere nu are o masina proprie, indispensabila pentru deplasari si atunci recurge la serviciile unei firme de rent a car.

Pentru inchirieri auto Bucuresti, rentbucuresti.ro poate fi solutia salvatoare, cu un serviciu de inchirieri auto pe termen lung, care inseamna durate de timp mai mari de 30 de zile si cu conditii diferite pentru inchirierea unei masini.
Inchirierile auto pe termen lung se pot adresa atat indivizilor, cat si companiilor, care isi pot asigura astfel o flota de masini fara sa investeasca in cumpararea de masini noi si in gestionarea unui parc auto.

Inchirierea auto pe un termen mai mare de 30 de zile se face in baza unui contract intre compania de rent a car si cel care inchiriaza masina, un contract in care este stabilita o rata lunara fixa pe toata durata contractului, iar pretul de inchiriere al masinii este mai avantajos decat in cazul inchirierii pe perioada scurta. In plus, cheltuielile legate de intretinere si de reparatii sunt preluate de catre compania de rent a car, in acest caz Rent Bucuresti, astfel ca cel catre inchiriaza nu va avea grijile suplimentare pe care le-ar avea in cazul masinii proprii. In plus, exista si posibilitatea obtinerii unui autovehicul care sa il inlocuiasca pe cel inchiriat in cazul in care acesta va trebui sa ramana o anumita perioada in service.

Asigurarile RCA si CASCO de asemenea, raman in grija companiei de inchirieri, fara ca cel care inchiriaza sa isi faca griji cu privire la expirarea politelor si la reinnoirea acestora.

6 comments:

  1. In ultimii serviciile firmelor de inchirieri auto Bucuresti au devenit extrem de solicitate. Sunt tot mai multe persoane dispuse sa renunte la achizitionarea unuo masini personale si sa foloseasca serviciile firmelor de rent a car.

    ReplyDelete
  2. In ultimii serviciile firmelor de inchirieri auto Bucuresti au devenit extrem de solicitate. Sunt tot mai multe persoane dispuse sa renunte la achizitionarea unuo masini personale si sa foloseasca serviciile firmelor de rent a car.

    ReplyDelete
  3. Din punctul meu de vedere ofertele de rent a car Bucuresti sunt accesibile, exista peste 200 de societati specializate in capitala si aeroport.

    ReplyDelete
  4. Din punctul meu de vedere ofertele de rent a car Bucuresti sunt accesibile, exista peste 200 de societati specializate in capitala si aeroport.

    ReplyDelete