Schimbari pe micul ecran

Cel mai vizionat show de talente, “Romanii au talent”,  revine cu forte noi, au afirmat reprezentantii postului Pro TV pentru site-ul paginademedia.ro.
Prezentatorii super show-ului vor ramane aceeasi: Pavel Bartos si Smiley. Dupa incheierea preselectiilor pentru “MasterChef” si “Vocea Romaniei” se va da startul pentru preselectiile show-ului de talente “Romanii au talent”, a spus Alina Bratu, Communication Manager Pro TV, pentru paginademedia.ro.
Site-ul respectiv a mai facut o dezvaluire care informeaza telespectatorii ca va avea loc o schimbare in sezonul cinci al showului “Romanii au talent”, si anume ca Mihai Bendeac si Cabral negociaza cu postul din Pache Protopopescu. Acestia ar putea fi “noi personaje” in cadrul acestui show.
“Schimbarile se pot regasi fie in aspectul showului, precum decor, lumini, sunet, grafica, fie in crearea de noi personaje sau aducerea pe ecran a unor vedete care sa fie reprezentative pentru respectivul format si apreciate de public”, a mai adaugat Alina Bratu.

No comments:

Post a Comment