Cele mai bune tehnici optimizare seo Romania

Optimizarea pentru motoarele de cautare este o operatiune destul de rapida, daca va pricepeti sau apelati la o firma optimizare seo Romania. Desi pe internet puteti sa gasiti sute de ghiduri care va invata zeci de tehnici destul de complexe pe care nu prea le intelegeti, va vom prezenta in continuare o serie de tehnici foarte simple pe care oricine le poate face singur, din confortul propriului fotoliu, fara a apela neapara la firme optimizare seo Romania.

Prima data puteti sa utilizati din plin atributul rel = „nofollow” acolo unde link-urile au valoare mica, asa ca page rank-ul site-ului sa nu aiba de suferit. Astfel de link-uri sunt celebrele „mai departe”, citeste mai mult, citeste in continuare, continuare, despre sau contact. Sunt de preferat textele ancora pentru link-uri interne si nu fel de fel de scurtaturi de tip „aici”, imaginile cu etichete ALT si description, dar si search engine friendly permalinks, adica link-uri scurte, fara caractere speciale, optimizate pentru categorii.

In link-uri se vor folosi doar cratime pentru a desparti cuvintele, nu alte semne. Slash (/) este doar pentru a delimita o subcategorie, subpagina, submeniu, de multe ori vizibil in breadcrumbs. Underline nu are ce cauta in link-uri, la fel nici sesion ID, adica un numar alocat aleatoriu de sistem, ca un fel de adresa postala pentru structura interna a site-ului.

O optimizare seo Romania ca la carte include si sticky posts, adica postarile „ridicate” in capatul listei cu cele mai noi postari sau intr-un carusel flash animat care arata articolele principale ale site-ului-folosit adesea pentru ca permite utilizatorului sa vada rapid ce e nou si important pe site. Categoriile trebuie sa aiba descriere, trebuie integrate tag clouds, abonare RSS, pentru cele mai noi postari accesibile oricand si notificari.

Este mai inteligent sa folositi subdirectoare decat subdomenii, pentru ca „linkarea” catre subdomenii nu prea e agreata de Google-sunt vazute ca domenii diferite. Continutul unic si actualizat permanent completeaza si incheie scurta noastra lista cu cele mai interesante si mai simplu de pus in practica tehnici de optimizare seo la indemana oricui. Spor la optimizat!

No comments:

Post a Comment