Top 4 tratamente naturiste cancer mai putin cunoscute

Cancerul e cea mai grava boala, alaturi de SIDA si leucemie, pe care un om o poate capata. Ea ataca organismul fara sa dea semne evidente, se cuibareste in locurile si la organele cele mai slabe si „erupe” cand te astepti mai putin distrugand orice sansa la o viata normala. Din fericire pentru cei care sufera de cancer, exista o multime de tratamente moderne care dau rezultate, multe dintre ele inca necunoscute. Iata cateva tratamente naturiste mai putin cunoscute, dar care pot face minuni in cazul cancerului avansat.

Punem pariu ca nu ati stiut ca cimisirul, care e mai degraba planta ornamentala decat leac pentru ameliorarea cancerului, face minuni cand e utilizat in tratamente naturiste cancer. De ce e asa de bun? Secretul se afla in frunzele sale care contin substante foarte puternice cu rol inhibitor la nivelul celulelor canceroase depistate in corpul uman. Ca sa fie eficiente, tratamente naturiste cancer trebuie sa taiati marunt frunzele si sa le lasati la macerat in doi litri de alcool de buna calitate de 40 de grade. Preparatul se ia inaintea meselor cateva saptamani si face minuni in cazul cancerului de vezica urinara, cel de rinichi, colon, care au avansat aproape de starea acuta. Cu un nume ciudat, norocel, planta caracteristica zonelor de deal sau pajistilor trateaza cu succes orice forma de cancer, fiind preparata sub forma de tinctura cu alcool alimentar. De obicei, se administreaza inainte de fiecare masa principala a zilei. Pe lista de tratamente naturiste cancer mai putin cunoscute se afla si aloe vera, care trebuie insa combinata cu miere, coniac sau tuica, iar rezultatul se ia inainte de mele principale ale zilei cateva saptamani, dupa care se poate repeta cura dupa o pauza de inca cateva saptamani.

Si coada-calului are actiune puternica impotriva cancerului, remineralizand organismul si ajutandu-l sa scape de toxine. Infuzia din planta coada-calului se poate bea de trei ori pe zi, inainte de mesele principale, pentru efecte vizibile dupa una-doua luni.

No comments:

Post a Comment