Cursuri de limba engleza pentru industria petrolului si gazelor

Cunoasterea limbii engleze este un criteriu de selectie la angajare, in cadrul multor domenii. Si nu doar in tarile care au limba engleza ca limba oficiala. In domeniul petrolier, inginerii specializati in extractie si rafinare sunt foarte cautati de companii de profil din Qatar, Kazahstan, Yemen sau Nigeria. Urmand un curs de limba engleza si familiarizandu-te cu terminologia specifica industiilor petroliere si a gazelor, vei putea sa comunici mai usor la locul de munca.

Cursurile de limba engleza de la International English School pentru ingineri si tehnicieni din domeniul petrolier si de extractie a gazelor:

Invatarea eficienta a limbii engleze. La International English School vei dezvolta un vocabular cu expresii specifice domeniului in care activezi. Vei invata sa stapanesti gramatica limbii engleze si iti vei perfectiona pronuntia, devenind astfel capabil de intelegerea si redactarea rapoartelor si documentelor. De asemenea, vei exersa noi tehnici de dialog si obiceiuri sociale de afaceri din industria de extractie.

Echipa International English School. Eficienta si profesionalismul sunt caracteristicile de baza ale echipei de traineri de la International English School. Aceasta este formata din profesori tineri, dinamici, care interactioneaza proactiv cu cursantii, fiecare detinand certificari si recomandari necesare. De asemenea, in procesul de predare sunt folosite manuale atent selectionate, ce contin texte autentice din domeniul petrolului si al gazelor.

Participantii la cursurile de limba engleza pentru petrol si gaze. Cursurile de limba engleza de la International English School destinate persoanelor care activeaza in domeniul petrolier si al industriei de extractie au ca scop obtinerea unui loc de munca in cadrul companiilor de profil sau participarea la conferinte si cursuri de perfectionare in limba engleza.

Organizarea si formatul cursurilor. Cursurile de limba engleza pentru ingineri si tehnicieni petrolisti sunt organizate pe grupe standard, de 5 pana la 12 cursanti, pe grupe mici, de 2 sau 3 persoane, sau cursuri online pentru cate o singura persoana.

Certificarile pentru cursurile de limba engleza. In vederea obtinerii unui certificat international, este posibila sustinerea unei testari APTIS. Astfel, vor fi testate abilitatile de comunicare in limba engleza, cu ajutorul unei echipe de traineri specializati. APTIS este cel mai recent test de evaluare a cunostintelor de limba engleza, elaborat de catre British Council. Cursurile sunt acreditate ANC de catre Ministerul Educatie si Cercetarii si de catre Ministerul Muncii, fapt care va permite sa obtineti o diploma recunoscuta in Romania si in Uniunea Europeana si care poate fi operata in cartea de munca.

International English School are o experienta de 16 ani in organizarea cursurilor de limbi straine. Cursurile se adreseaza persoanelor de toate varstele, care doresc sa comunice sau care au nevoie sa se specializeze in diverse domenii sau meserii. International English School organizeaza cursuri in toata tara, in Bucuresti, Craiova, Valcea, Pitesti, Drobeta Turnu Severin, Slatina sau Targu Jiu. Intra pe Cursuriengleza.ro si afla mai multe informatii.

No comments:

Post a Comment