Curatenia la domiciliu sau birou e floare la ureche cu Vulpea Pamatuf

Nimic nu poate fi mai placut decat sa lucrezi intr-un birou curat sau sa intri seara intr-o casa curata, aerisita, care miroase placut si e sigura pentru toti membrii familiei. Intretinerea curateniei e destul de grea daca ai foarte multe sarcini de indeplinit zilnic si ajungi acasa obosit, noaptea tarziu. Pentru toti cei prea ocupati pentru a intretine o curatenie decenta s-au inventat firmele de curatenie la domiciliu.

Echipa www.vulpeapamatuf.ro va pune la dispozitie cele mai moderne servicii de curatenie generala pentru apartamentul sau biroul dvs., la cele mai mici preturi si cu respectarea standardelor de calitate. Fie ca aveti nevoie de spalarea geamurilor si tocariei aferente cu solutii antistatice, fie ca vreti ca parchetul, pardoseala, mobila sa arate ca noi, lustruite, tratate antistatic, www.vulpeapamatuf.ro va poate ajuta sa indepliniti cu succes misiunea curateniei generale in doar cateva ore si fara pic de efort din partea dvs. Personalul Rovent este calificat si stie foarte bine ce are de facut, are experienta imensa si va aplica doar cele mai eficiente si mai bune solutii si metode de curatare. De asemenea, se poate curata aerul conditionat, caloriferele, se pot igieniza grupurile sanitare, se poate sterge praful rapid cu cele mai bune instrumente de curatare si solutii, iar bucatariile vor fi spalate si dezinfectate pentru a evita contaminarea hranei. Pachetele oferite de www.vulpeapamatuf.ro contin servicii de curatenie pentru pardoseli si mochete, pentru la birou sau acasa, pentru suprafete vitrate sau dupa renovare si constructor.

In cazul restaurantelor, se asigura curatirea hotelor si bucatariilor, dar si servicii de tip biohazard pentru spatii rezidentiale si business, curatare graffiti si curatare cu gheata carbonica. Doar luna asta puteti profita de o promotie unica la serviciile de curatenie dupa constructor, preturile acestor pornid de la 7lei/mp! Pentru alte oferte si detalii intrati pe site-ul oficial al Vulpii Pamatuf.

No comments:

Post a Comment