Investeste in purificatoare de apa pentru sanatatea ta si a familiei

Sanatatea ta si a familiei este cea mai de pret si trebuie protejata cu orice chip. Zilnic exista foarte multi inamici nevazuti care atenteaza la ea si vin de unde te astepti mai putin. Punem pariu ca nu v-ati gandit pana acum ca apa de la robinet, banala apa, va poate baga in spital imediat mai ales daca sunt reparatii foarte frecvente pe conductele care alimenteaza scara sau blocul in care stati.

Metale, microbi, germeni, bacterii, paraziti, toti sunt in apa potabila si oricat de mult clor ar adauga autoritatile, acestea rezista si ne pot imbolnavi grav. De aceea se recomanda cumpararea si montarea de purificatoare de apa de calitate. Purificatoarele de apa au in interior filtre de apa care nu permit impuritatilor sa ajunga in paharele noastre, straturile de filtre fiind gandite si pozitionate in asa fel incat aceste purificatoare apa sa transforme apa de la canal in apa cu adevarat potabila. De obicei, aceste purificatoare au cinci filtre, dar si o membrana de osmoza, care e cea mai importanta in osmoza inversa. Filtrarea apei se face foarte usor, prin simpla trecere prin straturile special gandite, este aprofundata, capacitatea fiind elementul care trebuie urmarit inainte de cumprare.

Capacitatile membranei de osmoza sunt de 50 pana la 100 GPD, carcasele filtrelor de apa trebuie sa fie etanse si sa nu permita scurgerile, garniturile sa fie duble la carcase. Purificatoarele mai scumpe si mai complexe au si sisteme cu microprocesor pentru ca intreg sistemul sa mearga perfect si fiecare pahar de apa sa fie bun de baut si sigur pentru toata familia. Sistemul de purificare se monteaza sub chiuveta, impreuna cu el existand si rezervor de stocare a apei purificate si a bateriei.

In cazul purificatoarelor apa cu osmoza inversa, sunt cinci filtre dispuse trei jos, cu cartuse sedimente, carbon, carbon block, membrana de osmoza si filtrul in-line post carbon. Intretinerea purificatoarelor de apa este usoara, recomandandu-se o revizie o data pe an pentru toate piesele si intregul sistem, schimbarea filtrelor la perioade determinate de timp si monitorizarea permanenta a calitatii apei filtrate.

No comments:

Post a Comment