Te-ai saturat de servicii proaste? Mergi in vacanta in Bulgaria

Desi litoralul romanesc are multe de oferit, serviciile de slaba calitate si preturile prea mari ii fac pe romani sa treaca granita la vecinii bulgari care practica un turism la care Romania poate visa cu ochii deschisi pana trec vreo 20 de ani. O vacanta Bulgaria are tot ce-i trebuie pentru ca dvs. sa va simtiti ca acasa si sa aveti cele mai bune servicii si ofertele cele mai interesante si mai relaxante.

Dincolo de dotarile si modul in care arata litoralul bulgaresc si unitatile de cazare, Bulgaria a reusit sa-si creeze si un program turistic foarte bine pus la punct si plin de oferte ademenitoare pentru cam toate perioadele anului, in special pentru vara. Pontic Tour, agentier touroperatoare relativ tanara, a inteles perfect care sunt nevoile turistilor romani si a conceput cele mai bune pachete turistice cu all inclusive pentru vacanta bulgaria. Astfel, de 1 mai va puteti duce fara probleme in Bulgaria, sa stati de la 3 pana la 7 nopti cu all inclusive, intr-un apartament cu dormitor, in hoteluri de patru sau cinci stele ingrijite si cu servicii ireprosabile, curate in celebra statiune Nisipurile de Aur. In plus, aveti reduceri si acces la spa si alte facilitati ale hotelurilor incluse in pret, piscina la discretie. In acelasi timp, puteti sa va bucurati si de un turism culinar exceptional, sa degustati feluri de mancare spectaculoase din bucataria bulgareasca si sa beti cele mai tari bauturi specifice zonei.

Cum vacanta bulgaria de vara poate fi cam plictisitoare pentru un sejur complet de pana la sapte zile, Pontic Tour va propune un city break cu trei nopti cazare la hotel de patru stele si transport individual si toate serviciile incluse-adica mic dejun, pranz, cina, gustari calde si animatie pentru copii. Si daca nu prea aveti timp de un city break puteti sa mergeti intr-o excursie de o zi la Veliko Tarnovo, cu vizitarea celor mai importante obiective turistice de pe drumul spre destinatie si in cadrul destinatiei vizate.

No comments:

Post a Comment