Unde ne cazam in Constanta?

Desi litoralul romanesc nu duce lipsa de statiuni turistice – unele dintre ele dedicate in mod deosebit grupurilor de tineri, altele preferate de catre familisti – Constanta are si va avea intotdeauna turistii ei, cei care o aleg de ani si ani de zile pentru vacanta de vara, cei care si-au creat deja locuri preferate aici, plaje preferate si care nu ar alege pentru nimic in lume alta destinatie pentru vacanta de vara.

Pentru acestia Constanta inseamna atat plaja si soare, cat si plimbari in oras, restaurante, teatre de vara, cumparaturi, pentru ei vacanta de vara nu este sinonima doar cu lancezeala la soare ci si cu confortul unui oras mare asa cum este Constanta. Si pentru ca desi turistii raman mereu aceiasi, vremurile se schimba, conditiile de cazare se modernizeaza, este firesc ca orice indragostit de Constanta sa caute sa aiba aici vacanta ideala, intr-un hotel care sa poata oferi toate conditiile necesare, atat in ceea ce priveste confortul cat si in ceea ce priveste dotarile. Daca vorbim despre cazare in Constanta e bine de stiut ca posibilitatile de cazare sunt foarte variate – de la cazare in gazda (la curte sau la bloc, in functie de preferinte sau de buget), cazare in pensiuni sau hoteluri mai modeste, pana la cazarea de lux in hoteluri superbe de patru stele, unde orice turist este rasfatat. Iar la acest capitol, Constanta nu se poate plange, caci chiar in inima sa se afla celebrul hotel Balada Nej, care fara sa fie deloc kitsch are un aer medieval de care orice turist se va indragosti.

Balada Nej imbina facilitatile moderne cu mobilierul masiv si desigur nu uita de finisajele de calitate. Cei care i-au trecut pragul il recomada, de altfel hotelul avand - atat pentru serviciile sale de cazare cat si pentru restaurantul excelent - un ranking foarte bun pe site-urile de profil, cum ar fi Booking.com sau TripAdvisor.

No comments:

Post a Comment