Incepe anul 2015 fara dureri

Daca e sa dam o medalie producatorilor de fotolii pentru relaxare, iRest ar lua-o pe cea de aur. Un fotoliu cu masaj de la iRest, vandut de komoder.ro, cel mai aprovizionat magazin online de fotolii cu masaj din Romania, poate face minuni in orice situatie, idiferent ca e vorba de dureri de spate, lombare, de picioare sau de o stare de rau general.

Printre cele zece modele de fotolii vandute de komoder.ro la cel mai mic pret din Romania, orice client poate gasi un fotoliu cu masaj care sa i se potriveasca. Unele au maini mecanice inteligente care imita perfect masajul facut de un profesionist, pot face si reflexoterapie, pot memora setarile facute initial, pot detecta automat punctele de masaj. Masajul prin presiune de aer, procedeul de masaj prin dubla tragere si masajul intregului corp, inclusiv cel al mainilor si picioarelor sunt cam tot ce ti-ai putea dori de la un fotoliu cu masaj. Acestor functii li se adauga terapia magnetica, incalzirea la spate, extensia muschilor taliei, masajul talpilor, cel cu perne de aer pentru brate, dar si masajul guasha pentru laba piciorului sau modul gravitatie zero. De asemenea, se poate seta durata masajului care are loc cat stati intr-un fotoliu cu masaj, sunt setate 12 puncte de masaj pentru o terapie ca la carte, se poate intinde talia sau chiar ajusta latimea rolei de masaj pentru spate.

Modelul de fotoliu cu masaj iRest SL-A70 ZeroG, produs anul acesta, are in plus fata de alte modele masajul prin leganarea soldului, rasucierea spatelui-taliei, dar si modul pentru masajul pieptului si umerilor. Fotoliul este recomandat sportivilor, dar si doamnelor, batranilor, muncitorilor, celor cu locuri de munca statice sau persoanelor casnice, din pacate tot mai multe de cand cu problemele macroeconomice. Orice fotoliu comandat beneficiaza de transport gratuit, rapid, prin curierat, toate obiectele vandute sunt originale, noi, au si post garantie si vin cu manual in limba romana, fiind foarte usor de montat si folosit.

No comments:

Post a Comment