Iubita ta merita cea mai buna mobila de bucatarie la comanda de la Arta Mobilei

Vine ziua ei si nu stii cu ce sa o impresionezi? Ai ceva bani pusi deoparte si ti se pare banal sa-i oferi o bijuterie sau o haina noua? Cumpara-i o mobila bucatarie la comanda si i-ai castigat inima instant. Avand in vedere cat timp petrec doamnele si domnisoarele in bucatarie, mobila pentru bucatarie devine mai mult decat cateva bucati de lemne puse una langa alta, devine o parte din realitatea ei. Asa ca de ce sa nu dai un plus de culoare vietii ei frumoase, nu?

Pe artamobilei.ro, cel mai aprovizionat magazin online de mobila la comanda, gasesti mobila pentru orice tip de bucatarie, standard, moderna, clasica, in functie de gusturile si personalitatea iubitei pe care vrei sa o impresionezi. Astfel, poti sa-i iei mobila bucatarie la comanda clasica, cu piese de mobilier suspendate, dulapuri, bufeturi, dulapioare albe sau colorate exact asa cum ii place ei, simple, dar in acelasi timp rafinate si elegante. Varianta moderna de mobila bucatarie la comanda imbina piese de mobilier foarte practice, speciale pentru gatitul intens si folosirea lor timp indelungat, cu finisaje foarte bine executate si combinatii cromatice si de materiale care vor impresiona orice invitat. Daca iubita nu prea pune accent pe modern si prefera ceva standard, atunci poti lua mobila bucatarie la comanda de la artamobilei.ro cu niste corpuri modulare din PAL melaminat, canturi ABS, un blat special conceput pentru a rezista la temperaturi mari si aburi, dar si accesorii italiene sau austriece.

Masuratorile si montajul sunt gratuite, transportul in Bucuresti si Ilfov este tot gratuit, garantia e de pana la 3 ani, livrarea facandu-se in maximul 20 de zile de la preluarea comenzilor. In aceasta perioada puteti beneficia si de reduceri de pana la 5% la anumite tipuri de mobilier de bucatarie. Asadar, nu mai ezitati si faceti-i o bucurie persoanei dragi comandand chiar acum mobila de bucatarie care i se potriveste!

No comments:

Post a Comment