Suedia e mai aproape cu DAVID-TRANS

V-ati dori sa ajungeti in Suedia cat mai rapid posibil si sa nu riscati nimic? Vreti ca drumul sa fie cat mai confortabil si mai placut? Nu aveti decat sa apelati la firma de Transport persoane Suedia DAVID-TRANS. Experienta de peste 10 ani si calitatea superioara a serviciilor oferite transforma firma de transport intr-un partener de incredere, care va fi tot timpul alaturi de dvs., oriunde in Europa.

De ce sa alegeti DAVID-TRANS? In primul rand, pentru ca microbuzele de noua persoane si autocarele de lux pentru Transport persoane Romania Suedia din parcul auto sunt intretinute permanent, soferii care le conduc sunt cei mai buni din domeniu si au o experienta uriasa in spate, zeci de ore de condus pe drumuri europene. In al doilea rand, pentru ca, in Ungaria, in timpul escalei, primiti o masa calda gratuita din partea companiei, pentru a face fata drumului lung pana in Suedia. Doar clientii fideli, care au mers de mai mult de doua ori cu DAVID-TRANS au parte si de suprize si de un discount special. De asemenea, copiii si studentii beneficiaza de discounturi de 20 de euro, respectiv 10 euro. Pe al treilea loc in clasamentul avantajelor oferite de firma de Transport persoane Romania Suedia se afla posibilitatea transportarii gratuite a trei bagaje, doua in cala, unul in masina, cu pasagerul. Si tot legat de transport, trebuie precizat ca, in cazul microbuzelor, calatorii sunt dusi pana la adresa de destinatie, nefiind nevoie sa mai foloseasca alte mijloace de transport in comun din respectivul oras.

Nu in ultimul rand, peisajele uimitoare intalnite in drum, cladirile si monumentele care pot fi zarite in timpul traversarii a mai bine de cinci tari, dar si siguranta sporita in comparatie cu transportul pe calea aerului recomanda DAVID-TRANS si garanteaza un drum lung, dar deosebit de agreabil. Rezervarile pot fi facute sunand la numerele de telefon +40 753 702 301, 0766 759 468 sau trimitand un e-mail la office@viotur.ro sau targufrumos_filaret@yahoo.com.

No comments:

Post a Comment