Lucruri incredibile pe care copiii au fost lasati sa le faca

Sa lucreze ca un controlor de trafic aerian. Un controlor al traficului aerian a riscat enorm atunci cand si-a adus baiatul de noua ani la munca si l-a lasat sa dea instructiuni de zbor pilotilor. Dupa ce si-a lasat copilul sa vorbeasca cu cinci piloti, a doua zi, surioara sa a facut acelasi lucru. Legea le permite copiilor sa fie in turnul de control, insa nu au voie sa foloseasca echipamentul in nici un fel. Controlul traficului aerian si seful sau au fost suspendati. Sa bea votca.

In Romania, copiii care ajung la spital in coma alcoolica sunt deja ceva obisnuit. In strainatate, cazurile sunt mai rare, insa mai periculoase, pentru ca sunt cu tarie-deh, la noi tuica si vinul sunt de baza. Parintii unei pustance de 10 ani au fost socati sa descopere ca fata s-a intoxicat pe cand se afla acasa la un prieten de familie. Fata se imbatase rau, vomase si nici nu putea sa vorbeasca. Fetita si prietena sa aveau o alcolemie de 0.084 in aerul expirat. Mama fetei unde mersese copila in vizita a spus ca nu le-a supravegheat cu atentie si micutele si-au facut de cap cu bautura. Mama a fost decazuta din drepturi pentru ca le luase alcool copiilor si ii incurajase sa bea. Sa escaladeze un munte. La 13 ani, Jordan Romero a devenit cel mai tanar catarator care a ajuns pe Everest. La 10 ani deja cucerise Kilimanjaro si avea experienta uriasa in ascensiuni pe munte. Copilul a fos insotit de tatal sau, mama vitrega si trei serpasi, insa criticile nu au intarziat sa apara. Cea mai mica fata care a urcat pe Everest a avut tot 13 ani.

Malvath Purna din India a ajuns sa urce pe cel mai de temut munte intr-o campanie de sprijinire a celor defavorizati. In 2014, un tata francez fara minte si-a luat ambii copii, de 9, respectiv 11 ani pe Mont Blanc, fara sa aiba pic de experienta in asemenea drumetii si escaladari. Cei doi micuti au murit, dar tatal a spus ca nu a avut nici un regret si ca a vrut sa doboare un record mondial…

No comments:

Post a Comment